Orrhang, mitől?

Figyelt kérdés
4 éves kisfiam 4-5 napja totál orrhangon beszél, és leginkább a száján veszi a levegőt, éjszaka nem horkol, semmilyen más tünete nincs, nem folyik az orra stb. Mitől lehet?
2013. nov. 6. 19:50
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
esetleg megnagyobbodott orrmandula??Az én fiamnál ugyanezek a tünetek voltak és ki kellett venni bár ő éjszaka horkolt!
2013. nov. 6. 19:56
 2/15 A kérdező kommentje:
Én is erre gondolok, de éjjel be is lázasodott, nagyon nyugtalanul aludt, most reggel szerencsére nincs láza viszont kicsit elkezdett köhécselni.
2013. nov. 7. 08:44
 3/15 A kérdező kommentje:
Voltunk dokinál, középfülgyulladása van :(
2013. nov. 7. 17:20
 4/15 anonim ***** válasza:

első vagyok

képzeld az én fiamnak is fülgyulladása van most és ő is totál orrhangon beszél!

Ti milyen gyógyszereket kaptatok?

2013. nov. 8. 13:35
 5/15 A kérdező kommentje:
Jaj, szegény :( Ő is nagyon lázas? Az én fiam iszonyat rosszul alszik éjjel, valószínűleg fáj neki. Aktil Duot kaptunk, meg orrsprayt, de az orrából sajnos még nem jön semmi, pedig tele van a "feje", csak a száján lélegzik szinte. Ti mit kaptatok?
2013. nov. 8. 16:14
 6/15 anonim ***** válasza:

Ő hála az égnek nem volt lázas(szept-októberben egy immunerősítő kúrát végig csináltunk és szerintem most leküzdötte a szervezete annyira a bacit hogy nem lázasodott be)Így ő most antibiotikumot nem kapott aminek nagyon örülök!

Ciloxan szem és fülcseppet kapott mivel a fülgyulladáshoz párosult egy kis kötőhártyagyulladás is!

Azon kívül én csepegtetek a fülébe Aloe Firstöt is a szemét meg mosogatom vele!

Prospan köptető,kálcium szirup ennyi!

Már ma jobban van,az elmúlt éjszakákon nagyon rosszul aludt ő is hétfőn kell visszamennünk a dokihoz!

Jobbulást nektek!

2013. nov. 9. 15:55
 7/15 A kérdező kommentje:

Akkor nálatok jobb a helyzet szerencsére! :)

Nálunk még mindig láz és nem akar felszakadni neki, tele van a "feje". Elkezdtem neki ACC-t is adni, hátha felszakítja a váladékot. Megkérdezhetem milyen immunerősítőt szedtetek? Mi Broncho waxomot szedtünk, már túl vagyunk 30 darabon, most vasárnap kellett volna elkezdenünk a második adagot, dehát ez most tolódik a betegség miatt. Mennyi idős a kisfiad? Az egyén 4,5 tavaly kezdtük az ovit szeptemberben, de alig járt, mert egyfolytában beteg volt szegény... Bíztam benne, hogy az idei év jobb lesz, eddig egész jól meg is úsztuk, de gondoltam, hogy előbb-utóbb lesz valami! :(

Nektek is jobbulást!

2013. nov. 9. 17:37
 8/15 anonim ***** válasza:

Mi is a Broncho waxomot szedtük!Szeptember 2.-ik hetében kezdtük az első kúrát(3 hónapon keresztül kell)Utánna 6 hétig nem is volt beteg(ami nála nagyon jó mert ő a bölcsit úgy járta végig,hogy 2 hét bölcsi 2 hét itthon viszont neki mint írtam nyáron ki kellett venni az orrmanduláját ami a sok betegséget okozta)

Viszont!2 napja alig hall!Szinte kiabálva kell hozzá beszélni!Neki is tele van az egész feje!Holnap le akarom vinni ide a helyi termálba a sószobába,hátha attól megindul!Viszont az orrából nem jön semmi pedig infralámpával sópárnával melegítem fülét arcát!

Szóval ugyanúgy orrhangon beszél ő is!nagyon aggódok nehogy annyira rámenjen a fülére hogy fel kelljen szúrni!

2013. nov. 10. 12:18
 9/15 A kérdező kommentje:
Jaj szegény, nálunk ugyanez! Éjjel úgy zakatol, mint egy gőzgép és semmi sem jön az orrából, hiába fújon orrsprayvel, én is melegítem infrával! Ráadásul a láz is folyamatos, már 4. napja, már én is nagyon aggódom, nehogy valami komolyabb legyen. Csüt. este óta szedjük ráadásul az antibiotikumot és mintha semmi hatása nem lenne... Totál el vagyok már szomorodva én is. Írj majd, hogy mi újság nálatok és jobbulást!!
2013. nov. 10. 12:58
 10/15 anonim ***** válasza:

uhh..hát akkor tényleg nállatok sem sokkal jobb a helyzet!Valószínű akkor ez ilyen hosszan elnyúló betegség!

Nállunk tényleg ami jó hogy nem volt lázas így antibigyot nem kell szednie aminek én már nagyon örülök,egyébként szerintem a brancho woxomtól erősödött meg az immunrendszere annyira hogy most nem lázasodott be szerintem most a szervezet leküzdööte a bacit!Mert egyébként neki is még eddig mindíg minden betegséget láz kisért!

Remélem ma a sószoba megindítja a váladékot az arcüregéből!

Ma már egyébként egy kicsit jobb a helyzet,nem beszél annyira orrhangon és jobban is hall!

ja azt egyébként elfelejtettem írni,hogy ő 3,5 éves!Ami szerencse hogy amúgy is itthon vagyok a kistesóval tehát nem gond ha elhúzódik akár két hétig is a betegség!Amúgy nemtudom melyik munkahely tolerálná ennyi táppénzt!

Te dolgozol,táppénzen vagy??

Ja és még azt akartam írni hogyha köhög is a kisfiad kend be a hátát mellkasát este lefekvés előtt(meg ha délben alszik még akkor is nyugodtan)vastagon disznózsírral!A pizsi alá adj egy rossz trikót vagy polót!Ez is csodákra képes,köhögésre nagyon jó!Meg még én citromfűolajat párologattok este a szobájába,ez baktérium ölő!Sajnos ezeknek a természetes alternatíváknak kénytelen voltam utánna járni,olvasni mert már elegem volt a sok xir-xar gyógyszerből!

Most állandóan tömjük szegényeket gyógyszerrel!

ja meg még ilyenkor emelt dózisú c-vitamin!3x300 mg/nap!

Írj hogy jobban vagytok-e!

2013. nov. 11. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!