Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Én vagyok az irigy?

Én vagyok az irigy?

Figyelt kérdés

Sógornőm most szülte a lányát,nekem 4 éves lányom és ugye minden ruhát elraktam róla.Adtam neki egy nagy szatyor ruhát.Azt sem szívesen mert mikor én vártam a kislányomat ő sem segített nem kaptam tőle semmit.A páromnak a főnöke küldött a lányomra ruhákat meg egyéb dolgokat és mivel a párom akkor pont anyósomnál volt lent felejtette.

Mire másnap lementünk érte már a sógornőm elvitte az övének mikor azt mi kaptuk,és anyósom azt se kérdezte meg hogy adunk-e valamit belőle!?Most meg kéne nekik a baldahin és még én vagyok az irigy hogy nem adom oda.Azt mondták hogy ők néztek de nagyon drága.Aki nem tud mindent megvenni a gyerekének akkor minek vállalja be?Most meg én vagyok a szar.

2013. szept. 27. 20:42
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
58%
Annó neked is a férjed főnöke küldte a ruhákat, akkor te is minek vállaltad...
2013. szept. 27. 20:44
 2/15 anonim ***** válasza:
41%
Neked adok igazat. Ha ő nem vett a tiednek semmit, és lenyúlta a főnöktől kapott ruhákat is, akkor ne várjon semmit. Meglesz az a gyerek baldahin nélkül is.
2013. szept. 27. 20:46
 3/15 anonim ***** válasza:
83%
"Aki nem tud mindent megvenni a gyerekének akkor minek vállalja be?" Hát, ez nagyon gagyi indok!! Te is kaptál dolgokat, ez az egyik, a másik meg, hogy ha nem akarsz adni semmit, mondd meg, hogy nem akarod odaadni. Ennyi. Akartok még gyereket, vagy csak irigy vagy szimplán?
2013. szept. 27. 20:47
 4/15 A kérdező kommentje:

Akarunk is meg irigy is vagyok.

Nem azért kaptuk a főnöktől a ruhát mert nem tudom öltöztetni a gyereket! :)

Hanem azért mert már kinőtte az övé,és kidobni nem akarták.

Mivel a párom és a főnöke rokonok így alapvető hogy neki adja.

2013. szept. 27. 20:52
 5/15 anonim ***** válasza:
77%
"Akarunk is meg irigy is vagyok." Akkor meg is válaszoltad a kérdésedet!
2013. szept. 27. 20:56
 6/15 anonim ***** válasza:
59%
Én megmondom mit tennék. Vannak emberek (mint sógornőd) akik nem adnak és mindent maguknak akarnak. Én nem mennék le az ő szintjükre, inkább adnék, minthogy én is irigy, önző ember legyek.
2013. szept. 27. 21:11
 7/15 anonim ***** válasza:
Szerintem meg ez nem irigység. Igazad van. Milyen jogon veszi el ami nem az övé. Ez az ő részéről undorító, hogy akkor képes volt hozzányúlni a máséhoz kérés nélkül, most meg van képe hozzá kérni. Férjed mit mond?
2013. szept. 27. 21:16
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Alapvetően én nem várom el senkitől,hogy adjon bármit is és nem azért segítek,adok, mert kaptam.

Szóval nekem ez,hogy "mi sem kaptunk tőle, minek adjak" hozzáállás nem tetszik.

Az nyilván szarul esett volna, ha a nekünk szánt ruhákat lenyúlják,és lehet szóvá is tettem volna.

De hogy ezért ne adjak....hát bocsi,de pont olyan vagy mint ők ezzel a hozzáállással.

És bocsi,de hogy a kérdésre válaszoljak,ha nem tudsz segíteni másnak önzetlenül, és kérésre sem tudsz adni,akkor igen,irigy vagy.

2013. szept. 27. 21:17
 9/15 anonim ***** válasza:
91%
Te is meg a sogornod is borzasztoak vagytok. Szep csalad, gratulalok.
2013. szept. 27. 21:43
 10/15 anonim ***** válasza:

Mert ugye baldahin nélül már fel sem nő az a szerencsétlen gyerek...

Komolyan, sajnállak téged is, meg a sógornődet is, annyira szánalmasan viselkedtek.

2013. szept. 27. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!