Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért nem tudja kivárni a...

Miért nem tudja kivárni a vásárlást?

Figyelt kérdés
Rengeteg szülő inkább odaadja a gyereknek a kiflit, mert hisztizne, mielőtt kifizetik. Miért nem tanították meg a gyereküket várni, türelmesnek lenni?
2013. júl. 8. 14:06
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/148 anonim ***** válasza:
65%
Én is van, hogy beleeszek velük a ropiba,kiflibe...Van hogy rudit,tejszeletet is adok. Kár,hogy azt nem látod,biztos még jobban zavarna.
2013. júl. 8. 14:09
 2/148 anonim ***** válasza:
69%

A hiszti nem egy leányálom :( Aztán meg, ha közönség előtt hisztizik a gyerek, akkor csúnyán néznek anyukára.

Lehet, ha ilyen helyzetbe kerülök, mint anya, akkor én fogok csúnyán nézni rájuk :)

2013. júl. 8. 14:09
 3/148 A kérdező kommentje:
1: akkor te is ilyen neveletlen vagy, mint a hároméves gyerekek :) Én erre nem lennék ilyen büszke :)
2013. júl. 8. 14:11
 4/148 anonim ***** válasza:
83%
Miért kell ilyen kérdést kiírni?
2013. júl. 8. 14:11
 5/148 A kérdező kommentje:
2: meg kell tanulnia a gyereknek, hogy nem kap meg mindent azonnal, nem? Különben elkényeztetett kölyök lesz belőle, és akkor mindig hisztizik, ha nem kap meg valamit.
2013. júl. 8. 14:12
 6/148 anonim ***** válasza:
57%

Szia!

Engem is zavar!

Mert én meg tudtam értetni a gyermekeimmel, hogy nem eszünk a boltban, akkor mások hogy nem!

Tavaly volt is olyan, hogy a biztonsági őr rászólt az Anyukára, hogy csak pénztártól való távozás után eheti meg a gyermek, mert addig a bolté a kaja, volt felháborodás :), öröm volt hallgatni, szerencsére rám nem vonatkozott :)

Üdv két gyermekes Anyuka.

2013. júl. 8. 14:13
 7/148 anonim ***** válasza:
58%
Az nem"tanítja"meg neki ezt,akinek belefér,h kibontja a boltban.Akinek nem fér bele,az meg "megtanítja"...azért tettem idézőjelbe,mert ez nem is igazi tanítás,csak máshol vannak az anyukák határai...
2013. júl. 8. 14:13
 8/148 anonim ***** válasza:
63%
Igazad van, kérdező. Engem is türelemre neveltek, és én is így fogom nevelni/nevelem a fiamat. Következetesnek kell lenni és akkor megtanulja. Meg kell neki mondani, hogy: "Most még ott van a futószalagon, a néni megnézi, utána mehetünk"
2013. júl. 8. 14:14
 9/148 anonim ***** válasza:
83%
Én soha nem adtam neki a vásárlás közben. Így fel sem merül benne, hogy a boltban kéne falatozni. Ha éhes, indulás előtt kap otthon pár falatot, vagy mielőtt bemegyünk a boltba( pl. a Tesco üzletsorán egy fornettis pogit megeszik) Így sosem cirkuszol bent, hogy éhes. A figyelmét meg más módszerekkel el tudom terelni, ha unatkozik. Arra tanítom, hogy mielőtt bármit kibont/ megeszik, ki kell fizetni...
2013. júl. 8. 14:16
 10/148 anonim ***** válasza:
89%

Jó kérdés.Az én fiam egyszer sem hisztizett kifliért,a lehető legkorábban megtanulta,hogy az a miénk,amit kifizettünk,ez neki így természetes.Mindig eszik otthon vásárlás előtt,ha pedig mégis megéhezne,akkor van pár szem keksz nálunk,ami saját,és megeheti.

A miértjét nem tudom,nem is izgat,nem szólok bele,más hogyan neveli a gyerekét,amíg az nem megy az én gyerekem rovására.

2013. júl. 8. 14:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!