8 éves lányom lehet, hogy meglátott minket szeretkezni?
ezt a csomó idétlent ...
valszeg 1 szoba van a lakásban azért alszanak együtt ....
ülj le vele és beszélgessetek
és legközelebb inkább nézd meg alszik e :-))
mikor mi felújítottunk akkor a 2 gyerekkel voltunk egy szobában mert a ház még lakhatatlan volt amit vettünk .. előtte mindig megnéztem alszanak e már rendesen
Most megy a sok szentbeszéd, de ha valaki azt írja, hogy elvetesse-e a gyereket, mert csak 1 szoba van, akkor aztán megy a duma, hogy pont elég 1 szoba....
Azért kérdezgess tőle, mert valószínű, hogy csak nem akar róla beszélni.
Ismerősömnél is 1 szoba volt, de a kislánynak a konyhában volt ágya. Panel volt, a konyha kicsit hosszabb, és elfért, az előszoba meg a konyha között, nem is nézet ki hülyén. Nálatok ez nem megy?
Ha szipogott biztos hallotta, és azt hitte bánt a párod és meg ilyet csak nem meri mondani.
Ne haragudj de ez így tényleg nem normális, én tuti megálltam volna a fejlődésbe ha ilyeneket kellett volna átélnem gyerekként.
Ha szipogott, akkor azért, mert elsírta magát. Ennyi idősen sejtik a lényeget, és megrázó nekik, hogy a szülők is csinálják.
Mindenképp beszélj róla vele, mert úgy tenni, könnyű, mintha semmi sem történt volna, közben meg nem tudni, mi lehet a felszín alatt.
"Most megy a sok szentbeszéd, de ha valaki azt írja, hogy elvetesse-e a gyereket, mert csak 1 szoba van, akkor aztán megy a duma, hogy pont elég 1 szoba.."
Én nem mondom, hogy abortuszra kellett volna mennie, de nemállatok vagyunk ha nem alkalmas nem kell csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!