Az óvodás gyermekedék hova mennek csoportkirándulásra? És mennyit kellett fizetni? Hánykor indulnak és hánykor érkeznek vissza?
Kb. 8 km-re a várostól mennek busszal egy arborétumba. :) Reggel 9 körül indulnak és 15 óra körül jönnek vissza. Ez lesz az első útjuk, hogy messzebb mennek, de ők még 4-5 évesek. A busz és a belépő együtt kb. 1000,- Ft-ból kijön, enni is kapnak.
Honnan mennek Szolnokra és hány évesek?
fél 6-kor indulnak??????? Oviscsoport????? 11-re már jobbra-balra dőlnek. Ennek így nem látom értelmét.
Az enyémek Budapestről Szentendrére mentek, a buszt kellett fizetni, nem volt vészes. Ha jól emlékszem 500-800 Ft közötti összeget mondtak.
Ez nekem nagyon nem tetszene, ráadásul vonatról le-felszállni fáradtan, táskákkal, stb..
Kisfiam középső csoportos. Poroszlóra mennek autóbusszal jövő hét kedden. Ez kb 120 km tőlünk. Az Ökocentrumot nézik meg.
2000 Ft a költsége plusz egész napi enni-innivaló. Reggel 8 körül indulnak, este 6 körül jönnek haza. A nagycsoportosoknak szervezik, de néhány középsős mehet.
Tavaly Pestre mentek a Tropicariumba busszal. Az innen kb. 1 óra.
Nem kellett érte fizetni semmit, mert a szülői munkaközösség állta.
Fél 8-kor indultak, és kb. 3-ra már itthon is voltak, és mondták, hogy lehetőleg akkor menjünk is értük, mert már fáradtak lesznek. Remek, akkor ennyit a dolgozó szülőkről. Én fél 4-re mentem a gyerekért, és ő volt az utolsó az egész óvódában.
Ráadásul mondták azt is, hogy nem kötelező, de nem marad óvónő az oviban, szóval aki nem engedi el a gyereket, akkor az ne is vigye aznap. Én őszintén nem örültem neki, mert aggódtam, hogy hogy tudnak ennyi gyerekre odafigyelni. De azért elengedtem, mert már nagyon várta a gyerek, nem akartam csalódást okozni neki.
Úristen, komolyan ledöbbentem, hogy milyen óvodák vannak!
Tényleg ennyire semmibe veszik a gyerekeket és a szülőket?
Nekem nagycsoportos a nagyobbik fiam, egy Bp. melleti kisvárosban és eddig 2x voltak egész napos kiránduláson, 1x az Állatkertben, 1x pedig a Vadasparkban. Előbbibe vonattal mentek, utóbbiba különbusszal.
Több helyen is voltak már fél napos kirándulások, pl. tűzoltóság, arborétum, bábszínház, cirkusz stb, de legtöbbször inkább különbusszal mentek.
Legkorábban fél8-ra kellett vinni, amikor 8-kor indult a vonat, ennél korábban én nem vinném be, főleg úgy, hogy 13 órával később érnek csak vissza!!!!
Inkább fizetnék többet, de akkor menjenek különbusszal, ami hozzájuk igazodik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!