Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Az óvodás gyermekedék hova...

Az óvodás gyermekedék hova mennek csoportkirándulásra? És mennyit kellett fizetni? Hánykor indulnak és hánykor érkeznek vissza?

Figyelt kérdés
A lányomék Szolnokra mennek. A vonat ingyenes,csak a vadasparkért kell fizetni,ami 500 Ft. Hajnali fél 6-kor indulnak és várhatóan este fél 7-re lesznek itthon.
2013. máj. 24. 21:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Kb. 8 km-re a várostól mennek busszal egy arborétumba. :) Reggel 9 körül indulnak és 15 óra körül jönnek vissza. Ez lesz az első útjuk, hogy messzebb mennek, de ők még 4-5 évesek. A busz és a belépő együtt kb. 1000,- Ft-ból kijön, enni is kapnak.

Honnan mennek Szolnokra és hány évesek?

2013. máj. 24. 21:54
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

fél 6-kor indulnak??????? Oviscsoport????? 11-re már jobbra-balra dőlnek. Ennek így nem látom értelmét.

Az enyémek Budapestről Szentendrére mentek, a buszt kellett fizetni, nem volt vészes. Ha jól emlékszem 500-800 Ft közötti összeget mondtak.

Ez nekem nagyon nem tetszene, ráadásul vonatról le-felszállni fáradtan, táskákkal, stb..

2013. máj. 24. 21:54
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Kisfiam középső csoportos. Poroszlóra mennek autóbusszal jövő hét kedden. Ez kb 120 km tőlünk. Az Ökocentrumot nézik meg.

2000 Ft a költsége plusz egész napi enni-innivaló. Reggel 8 körül indulnak, este 6 körül jönnek haza. A nagycsoportosoknak szervezik, de néhány középsős mehet.

2013. máj. 24. 22:05
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk ilyenkor az év végi kirándulásra a szülők is mehetnek,busszal megyünk kb.30 km-es útra.A szülőknek 900 Ft/fő a busz, lesz ebéd az 1500 ft/fő, a gyerekeknek nem kell plusszba fizetni semmit mivel minden hónapban fizetünk csoport pénzt nekik abból fizetnek mindent. Reggel fél nyolckor indulunk és fél öt-öt óra fele érkezünk vissza.
2013. máj. 24. 22:14
 5/13 A kérdező kommentje:
Békéscsabáról indulnak kb.90 km-re van Szolnoktól,és 5 évesek. Engem is meglepett, hogy ilyen korán indulnak.
2013. máj. 24. 22:22
 6/13 anonim ***** válasza:
Én ezen a fél 6-os induláson nem tudom magam túltenni. Ahhoz, hogy a gyerek indulásra ott legyen megreggelizve, felöltözve, jó esetben kb fél 5-kor !!!!! kell kelnie. Aztán vonattal mennek, tehát az sem lehet, hogy a különbuszon egy órácskát bóbiskolnak... ovisok, vagyis a délutáni alváshoz vannak szokva és este érkeznek. Hát, szerintem délutánra a fele csoport vánszorog vagy nyafog majd.
2013. máj. 24. 22:43
 7/13 anonim ***** válasza:

Tavaly Pestre mentek a Tropicariumba busszal. Az innen kb. 1 óra.

Nem kellett érte fizetni semmit, mert a szülői munkaközösség állta.

Fél 8-kor indultak, és kb. 3-ra már itthon is voltak, és mondták, hogy lehetőleg akkor menjünk is értük, mert már fáradtak lesznek. Remek, akkor ennyit a dolgozó szülőkről. Én fél 4-re mentem a gyerekért, és ő volt az utolsó az egész óvódában.

Ráadásul mondták azt is, hogy nem kötelező, de nem marad óvónő az oviban, szóval aki nem engedi el a gyereket, akkor az ne is vigye aznap. Én őszintén nem örültem neki, mert aggódtam, hogy hogy tudnak ennyi gyerekre odafigyelni. De azért elengedtem, mert már nagyon várta a gyerek, nem akartam csalódást okozni neki.

2013. máj. 24. 22:46
 8/13 anonim ***** válasza:
Hát ez engem nagyon megdöbbent, sose hallottam még, hogy óvodások mennek ilyen egész napos kirándulásra (még csak most várunk babát). De ez a fél hatos indulás felnőttként nálam is egész napos hisztit okozna...
2013. máj. 24. 23:27
 9/13 anonim ***** válasza:
100 KM-re mentek , 8-kor volt az indulás és délután 5-kor érkeztek , különbusszal , 5000 forintot kellett fizetni +zsebpénz. Nagycsoportos ovodások (6-7 évesek).
2013. máj. 25. 06:12
 10/13 anonim ***** válasza:
50%

Úristen, komolyan ledöbbentem, hogy milyen óvodák vannak!

Tényleg ennyire semmibe veszik a gyerekeket és a szülőket?

Nekem nagycsoportos a nagyobbik fiam, egy Bp. melleti kisvárosban és eddig 2x voltak egész napos kiránduláson, 1x az Állatkertben, 1x pedig a Vadasparkban. Előbbibe vonattal mentek, utóbbiba különbusszal.

Több helyen is voltak már fél napos kirándulások, pl. tűzoltóság, arborétum, bábszínház, cirkusz stb, de legtöbbször inkább különbusszal mentek.

Legkorábban fél8-ra kellett vinni, amikor 8-kor indult a vonat, ennél korábban én nem vinném be, főleg úgy, hogy 13 órával később érnek csak vissza!!!!

Inkább fizetnék többet, de akkor menjenek különbusszal, ami hozzájuk igazodik...

2013. máj. 25. 07:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!