Tényleg nagyon nagy 26hónapos fiam?
Tényleg nagy, és akkor mi van:)
Az én lányom 104 cm és 16 kiló ( 3éves múlt) és őrá is mindig mondják hogy hát nem sovány meg jó kis darab stb. holott nincs hurkája meg semmi. A legtöbb ovis társánál magasabb és nagyobb amúgy még néhány fiúnál is.
Akkor a te fiad alacsonyabb is és egy kilóval több gondolom nagyobbnak is tűnik.
Dehát ez van, mit tud az ember tenni??? nem mi szabályozzuk mekkorák legyenek ( az egészségtelen zabáltatást leszámítva persze de nálatok sincs ilyen, nálunk se, mégis nagyobbak hát ez van).
Kicsit nagy termetű, de ez nem baj- viszont a bölcsibe jó bunkók voltak... mi az, hogy nehogy kárt tegyen a többi gyerekben ez nagyon durva!!
Én fiam csak magas volt- mikor kiscsoportba ment mindekitől egy- fél fejjel magasabb volt. most 5éves múlt és 19kg- szóval kg-ra nem sok, és már cm-re sem annyira, mert bár a magasak közé tartozik, azért nem extrém magas- 117cm.
3éves fiam pedig 97cm és 13,7kg:)))
Én meg őt látom olyan kicsinek! és vékonynak- pedig annyit eszik, reggelire bedörgöl 2virslit tükörtojást, sajtot, paprikát paradicsomot, szóval mindenevő, és ebédel is rendesen, egy kisebb tál leves és ugyanannyi másodikféle is... Nagyon jó evő- de súlyban nem látszik rajta. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!