Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Tényleg nagyon nagy 26hónapos...

Tényleg nagyon nagy 26hónapos fiam?

Figyelt kérdés
98 cm, 17kg és 26os a laba!
2013. ápr. 16. 14:40
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
tudom a 17kg sok.voltunk kivizsgalason semmi baja,egészségesen étkezik.amugy nem kövér egyaltalan.de mindig huhognak h ohh 3évesnek néz ki!
2013. ápr. 16. 14:43
 2/20 anonim ***** válasza:
Eléggé a görbe tetején van, mondhatni nagy.
2013. ápr. 16. 14:43
 3/20 anonim ***** válasza:
Ha ti is nagyok vagytok akkor nincs miről beszélni, nekem csak a lába tűnik kiemelkedően nagynak.
2013. ápr. 16. 14:45
 4/20 anonim ***** válasza:
Hosszunak hosszu de nem baj biztos ti is magasok vagytok ,kislányom most majdnem 3 évesen 95 cm ,és 25-26 lába van.
2013. ápr. 16. 14:49
 5/20 A kérdező kommentje:
a férjem 186 én 170cm.én nem latom olyan veszett nagynak a gyereket csak bölcsibe huhogtak h jajj a többiek olyan picik remélik nem tesz majd kart bennük..megy maganbölcsibe mert ez kiverte a biztositékot mintha valami allat v mi lenne..
2013. ápr. 16. 14:56
 6/20 anyács ***** válasza:
Az én lányomra is mondják, hogy nagy, pedig csak 81-8 cm, 22es láb, 13kg:) emelett 16 hónapos!
2013. ápr. 16. 15:04
 7/20 anonim ***** válasza:
Nem kicsi:) De én ezt sosem értettem,hogy most akkor mit kellene tenni?! Én is ezt hallgatom, 16 hósom 13,5 kiló 85 cm, 23as lábakkal....a tiéd is kb ekkora lehetett ennyi idősen.
2013. ápr. 16. 15:07
 8/20 anonim ***** válasza:

Tényleg nagy, és akkor mi van:)

Az én lányom 104 cm és 16 kiló ( 3éves múlt) és őrá is mindig mondják hogy hát nem sovány meg jó kis darab stb. holott nincs hurkája meg semmi. A legtöbb ovis társánál magasabb és nagyobb amúgy még néhány fiúnál is.

Akkor a te fiad alacsonyabb is és egy kilóval több gondolom nagyobbnak is tűnik.

Dehát ez van, mit tud az ember tenni??? nem mi szabályozzuk mekkorák legyenek ( az egészségtelen zabáltatást leszámítva persze de nálatok sincs ilyen, nálunk se, mégis nagyobbak hát ez van).

2013. ápr. 16. 15:29
 9/20 anonim ***** válasza:

Kicsit nagy termetű, de ez nem baj- viszont a bölcsibe jó bunkók voltak... mi az, hogy nehogy kárt tegyen a többi gyerekben ez nagyon durva!!

Én fiam csak magas volt- mikor kiscsoportba ment mindekitől egy- fél fejjel magasabb volt. most 5éves múlt és 19kg- szóval kg-ra nem sok, és már cm-re sem annyira, mert bár a magasak közé tartozik, azért nem extrém magas- 117cm.

3éves fiam pedig 97cm és 13,7kg:)))

Én meg őt látom olyan kicsinek! és vékonynak- pedig annyit eszik, reggelire bedörgöl 2virslit tükörtojást, sajtot, paprikát paradicsomot, szóval mindenevő, és ebédel is rendesen, egy kisebb tál leves és ugyanannyi másodikféle is... Nagyon jó evő- de súlyban nem látszik rajta. :))

2013. ápr. 16. 16:46
 10/20 A kérdező kommentje:
köszönöm a valaszokat!a bölcsis beszolas ihlette a kérdésem.föleg h egy tündéri nyugodt gyerek..na mind1.
2013. ápr. 16. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!