Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi a véleményetek a gyerekpórá...

Mi a véleményetek a gyerekpórázról?

Figyelt kérdés

Külföldön (Angliában, Usa-ban) teljesen elfogadott. Én is gondolkodtam rajta, a fiam 3 éves, a lányom 22 hónapos. Bizony a séták, néha nagyon kimerítőek, főleg ha egy boltba is be kell menni vásárolni. A fiam rögtön berohan az üzletbe, én meg a kisebbikkel utána.

Csak az a baj, hogy a magyarok felfogása miatt, szerintem rengetegen lenéznének, ha ilyen gyerekpórázt használnék:(

2013. ápr. 7. 17:12
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
70%
Sajnos tényleg elég ciki itthon, pedig van olyan gyerek, akinél akár életmentő lehet. Bevallom, én a fiam kapucnis felsőit vagy néha a kis hátizsákját használom gyerekpóráznak...
2013. ápr. 7. 17:16
 2/26 anonim ***** válasza:
87%

Én nem tudnék ilyet használni sosem az biztos.

De nem hiszem hogy téged emiatt lenézne bárki is.. Ne mások véleményével foglalkozz, csináld amit jónak látsz!

2013. ápr. 7. 17:19
 3/26 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem használd nyugodtan, a gyerek biztonsága az első, mi van ha kiszalad a forgalmas úttestre?
2013. ápr. 7. 17:26
 4/26 A kérdező kommentje:
Én is a kislányom kapucniját szoktam néha fogni, mert úgy megy, hogy azt se nézi ki veszi körül:)
2013. ápr. 7. 17:27
 5/26 anonim ***** válasza:
75%
Hát én Angliában élek közel 15 éve, de még egy gyereken sem láttam pórázt..:)
2013. ápr. 7. 17:32
 6/26 anonim ***** válasza:
92%
Igen a kapucnit,hátizsákot én is rendszeresen használom,szerintem semmi probléma vele,gyerekhám amúgy :) Nyugodtan használd,sok gyereknél nagyon jól jön.
2013. ápr. 7. 17:33
 7/26 A kérdező kommentje:
Ugye a kezemet se fogja a lányom, ha meg akarom fogni a kezét, egyből hisztizik, dacol. Már az se tetszik neki, ha a kapucniját fogom. Fiam szerencsére megfogja a kezem, de nagy parkokban, boltban vele is elszabadul a ló.
2013. ápr. 7. 17:38
 8/26 anonim ***** válasza:
20%
Szerintem nagyon gáz! Inkább a gyereket kell megnevelni, mint gyerekpórázt használni. Nekem 3 fiam van (5, 3, 1 évesek), de sose jutna eszembe pórázon vinni őket!
2013. ápr. 7. 18:10
 9/26 anonim ***** válasza:
72%
Én is fogok használni majd, ciki nem ciki... Ahogy előttem is írták, ne más véleménye érdekeljen, csináld, ahogy jónak látod! :)
2013. ápr. 7. 18:35
 10/26 anonim ***** válasza:
13%

Használd,ha úgy gondolod.azon viszont ne lepődj meg,ha kellemetlen beszólásokat kapsz,és a gyerekidet is csúfolni fogják.

Én sose használnék,az biztos.Mintha kutyát vezetnék.

2013. ápr. 7. 19:31
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!