Kedves Anyukák! Szerintetek elég?
Lehet hogy nálam már lassan egy kicsit beteges lesz,de én mindig a ruhákat veszem 2,5 éves kislányomnak!
31 nadrágja van,de ebbe van hosszú,rövid.43 rövid illetve hosszú felsői vannak.Van 3 téli kabátja,2 csizmája.Benti cipő van 6-7 darab.Sok vagy kevés?Nem jár még oviba.Nektek mennyi ruhátok van,mennyit érdemes venni?

És én még azt hittem, a lányomnak van rengeteg ruhája. :)
Ő most lesz 2 éves. Van kb. 16 hosszú Nadrágja, 15 rövid, kb. 15 szoknya és ruha. Felső ennyi nincs, mint nektek, de ő még bodyt hord, abból van 5 rövid ujjú, 15 ujjatlan, 15 hosszú ujjú. 2 téli kabát, egy overál, egy overál nadrág.
Benti cipő csak a bölcsiben van. Kinti van 2, egy hótaposó, meg egy rendes bakancs. Meg egy tornacsuka, na de azt most nem hordja. :)
Meg egy csomó harisnya és leggings, meg vagy 8 pizsama.
Így össze számolva tényleg rengeteg. :)
Nem gondolom, hogy felesleges, mert szinte mindent használunk.

elég-e?? ez rengeteg! most sokan irigykednek szerintem..!
nagyon gyorsan nőnek,szerintem kár ennyi ruhát felhalmozni!
az én lányom 4éves,és van: 4 szebb hosszú nadrágja,5-6 melegítő alsó,2 vastag nadrág,1 overál,pár db szoknya meg tunikák,mert az oviba ezt jobban szeretik.és kb 16 felső

Ez azért nagyon sok,szerintem:)
Én a plüss dolgokat gyűjtöm a lányomnak,igaz én gyakrabban játszom vele,mint a kislányom:D

Tyű, ez nem semmi! Én nem tudok pontos leltárt mondani, de kb 10 body, 8 harisnya, 10 rövid ujjú póló, 10 hosszú ujjú póló, 5 nadrág, 4 szoknya, 4 pulcsi, 1 overál, 2 kabát (ebből az overál és az egyik kabát még a fiútesóé volt). 1 csizma, 1 cipő, 1 benti cipő, 1 szandál.
Nekem is van olyan, hogy vásárolhatnékom van, de mindig NAGYOBBAT veszek, mint ami most kell, mert minden megvan amire szükség van jelenleg, viszont már többször jártam úgy, hogy a gyerek hirtelen kinőtt valamit (pl ősszel már kilógott a gyerek bokája az összes tavaszi gatyából). Ilyenkor rohanhatok végig a környék összes turkáldájába, ruhaboltjába, végül kénytelen vagyok megvenni egy olyan gatyát, ami nem is tetszik igazán. Szóval én inkább így halmozok. Előre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!