Ajánlana valaki gyermek ekcémával foglalkozó orvost?
Mi Szfváriak vagyunk itt Dr. Holub Orsolya akit tudok ajánlani, de hát ha mondjuk Debreceni vagy akkor nem segítség :). Nézd meg a fenti linket.
Én tudok egy bp-it.
DR. SERES KLÁRA BŐRGYÓGYÁSZ KOZMETOLÓGUS
BARTÓK BÉLA U. 61.
1114 BUDAPEST, Pest
Telefon: 20-456 9770
Köszi az észrevételt! Budapesti orvost keresek és lehetőleg olyat, aki nem a tüneti kezelésre fekteti a hangsúlyt, hanem az okot kutatná fel.
Ezek szerint sokan küzdünk ilyen gondokkal. Nálatok mik az okai az ekcéma feltűnésének? Mennyi idős a gyermeketek?
Köszönöm a válaszokat!
Holnap megyünk haza a mamától, este 7 körül jutok géphez. Annyi elöljáróban, hogy a doktornő eltörte a lábát, most kevesebb pácienst fogad, de úgy számíts, hogy 2-3 hétre kapsz kb. időpontot, de én mondom neked, nagyon megérte várni, közel 1,5 év szenvedést enyhített a gyerekünknél, amennyire lehetséges volt!
Ha azt mondom neked, hogy az összefolyó piros, égető, viszkető, kirepedező bőrén a tél beálltával is csak a keze, bokája, fülcimpája, elvétve a térdhajlata tünetes, és nem folyamatosan vagyunk ébren éjjel, csak 1-3 alkalommal, tudod miről beszélek!
Bocsánat kérdező, azt hittem valamiért (mert este van, és még itt hülyülök a gép előtt:D), te kérdezed a szegedi dokit. Akinek szántam, privát üzenetet írok holnap, nem a te kérdésedet növelem, számodra lényegtelen infókkal.
A 2. kérdésedre válaszolva: mi szinte születése óta küzdünk az ekcémával, ami atópiás dermatitisszé fajult igen hamar. 8 hónapos kora óta áll gondozás alatt, 13 hónapos kora óta szigorú tej-, tojásmentes diétát tartunk. 20-21 hónaposan vérből állapították meg a tej-, tojás-, tőkehal-, por allergiát. Olyan magas az összIge száma a kisfiunknak, hogy nem is mertek terhelést csinálni, még mindig, pedig már 6000-ről (!!!) (50 alatt normális), 2600körülire csökkent 2 év kemény diéta és a porallergia tüneteit enyhítő még keményebb változtatások után (erre eddig is figyeltem, mert a férjem is porallergiás, allergiás asztmás). Most 3 éves múlott a fiam. Nem biztatnak bennünket, hogy az ételallergiát kinőheti, az atópiára van egy halványka esély, hogy lényegesen javulni fog kamaszkorban (a bőr természetes zsírosodása miatt) és majd újra romlik, ahogy a korban előrehalad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!