Beoltatod a babádat kisgyermekedet a H1N1 ellen?
Figyelt kérdés
2009. aug. 25. 15:34
1/12 anonim válasza:
Jó kérdés.Mivel nincs kórtörténete én a nem fele hajlok inkább,mert ki tudja mit okoz a későbbiekben.Pedig én nagyon féltem őket, bízom benne hogy elkerül bennünket:)
3/12 anonim válasza:
Nem oltatom be, mert még kicsi és magamat sem tudom, mert szoptatás alatt nem lehet. De Apa felveszi az oltást, hogy ő se hozza haza.
4/12 anonim válasza:
Szia!
Ha ingyen adják akkor sem, sőt ha köteleznének rá akkor is ellenkeznék, szerintem ez az egész néphülyítés, csak beparáztatják a jónépet, azért hogy az állam és legfőképp a gyógyszergyártók jól járjanak!
Inkább szedek multivitamint, meg sok c- vitamint és garantálom semmi bajunk nem lesz
5/12 anonim válasza:
Semmikeppen. 34 hetes vagyok es Londonban elek: itt is elkezdik majd okt-tol, de en nem oltatnam be a gyerekemet. Az ilyen uj dolgok mindig rizikosak. Inkabb ne menjetek nagy tomegbe, mosson kezet mindig, tudom nehez gyerekkel, de ki tudja mi derul ki par ho mulva szerummal kapcs.
6/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!én sem oltatom be a gyerekeimet,pontosan azért mert még igen gyerek cipőben jár ez az egész,amugy is csak a kötelezőeket kapják meg semmi plussz oltást nem adattam és nem is fogok beadatni nekik.Ez a kérdés inkább felmérés jellegű.::)
2009. aug. 25. 17:20
7/12 anonim válasza:
Én nem.
A gyógyszergyárak árulják a c vitamint és a multit is. Nem szívódnak fel rendesen, inkább drágább táplálékkiegészítőket vegyél..
9/12 anonim válasza:
Én tuti nem. A gyógyszeripar mindenre képes, nem bízom az oltásokban sajnos. Ha kicsit okosabb lennék a kötelezőket is átértékelném..
10/12 anonim válasza:
Az én gyerekem nem lesz tesztalany. Történtek már érdekes dolgok az ilyen védőoltásoknál. Egyátalán nem értem hogy miért tolják ennyire amikor még le sincs tesztelve. Teszteljék máson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!