Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Tudtok ajánlani használható...

Tudtok ajánlani használható nevelési tanácsadós könyvet? 2 évesről van szó. (két éves kortól)

Figyelt kérdés
2012. dec. 2. 22:14
 1/3 anonim ***** válasza:
G. Reichlin-C. Winkler: Túlélőkalauz szülőknek
2012. dec. 5. 14:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Ajánlom az erőszekmentes kommunikáció témájú könyveket, ilyen pl. Hallgasd úgy, hogy elmesélje... című könyv(Libirben biztos van). Illetve megdöbbentő tényeket közöl Az okos baba című könyv(gyakorlatilag arról szól, hogy milyen váltosások mennek végbe az agyban születéstől kezdődően, milyen elváltozásokat okoz az agyban a sajnos megszokott rossz hisztikezelések és sokkal humánusabb, de annál eredményes módszereket ír le.
2012. dec. 5. 14:52
 3/3 anonim ***** válasza:

Adele Faber, Elaine Mazlish:

Beszélj úgy, hogy érdekelje, hallgasd úgy, hogy elmesélje

Én is ezt ajánlom! Szerintem én az összes szakkönyvet olvastam már a témával kapcsolatban, de idáig ez volt az, amit gyakorlatban is tudtam használni. Nincs tele elméletekkel kézzelfogható tanácsok nélkül, hanem kifejezetten gyakorlati tanácsokat ad. Kötelező olvasmány!

2012. dec. 5. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!