Milyen csípés lehet ez?
Tegnap kinnt játszott a lányom az udvaron és este láttam meg,hogy megcsípte valami.Azt hittem csak szúnyogcsípés,mert csak piros volt neki,de mára ilyen lett.Autan akkuttal fújtam be neki,mert a szúnyogcsípéseire az vált be.
Biztos,hogy valamilyen allergiás reakciót váltott ki a szervezetben a csípés.ezért lett ilyen csúnya.Ha nem akarod ügyeletre vinni,akkor adj neki kalciumot,esetleg Fenistil géllel lehet még kenni a csípés helyét,de lehet,hogy amit te használtál is jó lesz,csak többször kell kezelni vele.
Amúgy nem tudom,hogy mi csíphette meg.
Én a helyedben elvinném dokihoz. Szomszéd kisfiú pl. allergiás a szúnyogcsípésre, és ilyenkor calcimusc-ot, illetve egy másik gyógyszert szokott kapni, most egyszerűen ha agyonütnek, se jut eszembe a neve, hogy mi az. (Méhészet van a családban, és nálunk is írt fel ilyet, ha kisfiam allergiás lenne a méhszúrásra, akkor ilyet kellene neki adni azonnal.)
Lényeg a lényeg: ez egy súlyos allergiás reakció, amit kezelni kell. Súlyosabb esetben akár be is dagadhat a gyerek torka, és ha idejében nem kap kezelést, meg is fulladhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!