Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért verekszik? Mit tegyek,...

Miért verekszik? Mit tegyek, hogy ne csinálja?

Figyelt kérdés

A kisfiam 13 hónapos, és tegnap óta, ha valami nem úgy alakul, ahogy szeretné, tenyérrel üt, pofozkodik. Pedig itt pusztuljak el, ha akár az apja, akár én egyetlen egyszer is megütöttük.

Az pedig, hogy a tévében látta, teljesen kizárt, mert egyáltalán nem nézünk tévét.

Miért csinlja??? Honnan vette ezt?

2009. júl. 28. 11:39
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha valami dühíti, így adja le a feszültségét.

A fiam szakasztott ilyen, ugyanígy. Csodálom, hogy nem őróla írtál. Próbáld meg, hogy átöleled és azt mondod neki, nagyon szeretlek kicsim, tudod hogy anyu nagyon szeret. Ez se mindig válik be nálunk. Fiam már 5 éves és még mindig keressük a megoldást

2009. júl. 28. 12:07
 2/4 anonim ***** válasza:
A játszótéren nem ütötte meg valaki? Az én fiam 11 hónaposan a játszón megütötte egy gyerek és után vagy 2 hétig ütlegelt engem, apját, de még a gyerekeket is a játszón. Aztán sokszor rászoltam és abbahagyta. Azóta már 13 hónapos és nem verekedett, remélem nem is fog:)
2009. júl. 28. 13:21
 3/4 A kérdező kommentje:
Az biztos, hogy nem bántotta senki, erre a játszótéren is kínosan ügyelek. Fogalmam sincs, honnan vette ezt:((
2009. júl. 29. 13:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem sok gyereknek van ilyen életszakasza. Ha mindig türelmesen átöleled és elmondod, hogy szeret, stb, ahogy fentebb írták, előbb-utóbb el fog múlni. Nekünk is elmőlt, pedig azt hittem, ez már örökre így marad:-)
2009. júl. 29. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!