Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Jött már nektek családi + gyes?

Jött már nektek családi + gyes?

Figyelt kérdés
2012. szept. 3. 10:52
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Nem de nem is szokott a hónap első munkanapján megérkezni soha (legalább is nekem) Ilyenkor utalnak délután így másnap van a számlán a pénz.
2012. szept. 3. 10:54
 2/22 anonim ***** válasza:
csak holnap reggel lesz családi, gyes, gyed sajnos
2012. szept. 3. 10:54
 3/22 anonim ***** válasza:

Nekünk még nem

nektek?

2012. szept. 3. 10:55
 4/22 anonim ***** válasza:
Nekem a gyedem jött meg!Viszont aki számlára kapja a családit,ma meg kell kapnia az iskolakezdés miatt!
2012. szept. 3. 10:59
 5/22 A kérdező kommentje:
Elméletileg ha ma utalnak akkor 3-4 óra alatt a számlán kéne lennie.Nem?
2012. szept. 3. 11:05
 6/22 anonim ***** válasza:
Én is itt ülök a netbank előtt.4 óra,ez igaz,kérdés mikortól.Momentán 80ft-unk van,holnap ebédet kell fizetni,ne adj' Isten enni is.Várjuk,nagyon....
2012. szept. 3. 11:08
 7/22 anonim ***** válasza:

A csp-t és a többit délután 4 után utalják így a 4 óra alatt a számlán van dolog nem érvényes rá. Ezért szokott mindig a hónap 2. munkanapján a számlán lenni a pénz.

Az iskolakezdéses dolgot még nem hallottam így lehet ma itt lesz 8de személy szerint nem nagyon bízok benne, mindig a hónap 2. munkanapjára kalkulálom így nem ér soha csalódás, hogy az első munkanapon nincs még itt)

2012. szept. 3. 11:18
 8/22 A kérdező kommentje:
Én is várom mint a messiást:D
2012. szept. 3. 11:18
 9/22 anonim ***** válasza:

Tényleg jó lenne, de nem hiszem:(

Aki azt írta, hogy suli kezdés végett kéne ma megkapni, tőled kérdezném, hogy hol hallottad? Nagyon jól jönne nekem is.

2012. szept. 3. 11:25
 10/22 anonim ***** válasza:
A 4. órás utálás ilyenekre nem vonatkozik.
2012. szept. 3. 11:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!