Ez tényleg természetes dolog?
Milyen esetben?
Alapból én is úgy gondolom, hogy nem természetes, de ha mondjuk a lányom a hugát fojtogatná, vagy (majdnem) lelökné a lépcsőn, vagy a konektorba szöget akarna dugani, vagy mit tudom én, milyen tilos, életveszélyes dolgot művelne, biztosan ráütnék.
Mi volt a másik (lepontozott) kérdésed?
bocsi, most nézem, mennyi félregépelésem van, csak itt segít az egy évesem :)
konnektorba, dugni (ezt a kettőt szúrtam ki)
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__proble..
Ez volt az a kérdés. Nem az én kérdésem csak válaszoltam rá
1-2 évesnek egy erősebb szorítás is meglátszik percekig.
3-4 évesnél egy fenékreverés nem látszik meg. Bár csak egy-két alkalomról tudok nyilatkozni.
Amikor majd 3+ lesz a gyereked és egy átlagnál vásottabb, kezelhetetlenebb, esetleg hiperaktivitás mutató, testvérét bántó, akkor ne feledd a szavadat, de sajnos lesz egy-két alkalom, amikor márcsak az odacsapás lendíti ki az adott állapotából.
hmm a nagyok 10,5 és 7,5 évesek de nem volt olyan alkalom mikor ekkorát kellett volna ütnöm
a hiperaktivitás nem lesz jobb ha bántod a gyereket és nincs kezelhetetlen gyerek max tehetetlen szülő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!