Mit adjak 3 éves fiamnak rendszeres szorulásra, ha az étkezésén már nem tudok többet változtatni?
Én pedig a Laevolac-ot mondanám.De semmiképpen ne sokat adj neki,1 mokkáskanálnyit,esetleg teáskanálnyit.Pont azért,hogy ne hirtelen dolgozzon a szirup,hanem csak lazítson rajta.Nálunk sosem fájt tőle a pocakja,mi azt használtuk és jó volt.
Ha nem használ ennyi,akkor ismételd;de mindenképpen apránként adj neki,kisebb adagokat.
Ha kétnaponta van, az nem rossz. Egyen több gyümölcsöt és még több folyadékot!
És én is Laevolac párti vagyok. Éhgyomorra egy evőkanál reggel egyben. Egyszerre fogyassza el, különben nem hat. Az csak lazító hatású.
SZia!
Azt hiszem, mi "mindenen" túl voltunk már a 3 éves lányommal. Vártuk az időpontot a gasztroenterológiára, mert semmi nem használt, és ki akartuk vizsgáltatni.
Annyit hozzá, hogy én nem akartam semmilyen hashajtót adni, mert az egyrészről nem is egészséges, de hozzá szokik a szervezet, és egy idő múlva már nem hat az, ami addig igen. (Teák és Laevolac, nem beszélve arról, hogy ezek nagyon drasztikusak.)
Itt az oldalon olvastam, hogy probiotikum segíthet ezen.
Elkezdtük szedni a Pro+Kidet a Bonolacttól, és 3-4 nap múlva teljesen beállt a széklete, naponta elment magától. Talán 3 hónapig csináltuk a kúrát (a gasztroenterológus mondta, hogy ah beállt a rendszer, akkor le lehet vele állni), és utána is tényleg rendszeres maradt. Időről időre ismételjük a kúrát (egy doboz egy hónapra elég, és kétezer Ft körül van, kicsit több annál).
Próbáljátok ki!
Köszi a válaszokat!
A probiotikumról én is hallottam már, de valahogy nem hittem benne, de egy próbát megér. Ovi előtti immunerősítésre is jó állítólag. Ha nem használ, akkor adok még egy esélyt a Leavolacnak.
Mindenképpen jó, ha csinálsz egy probiotikum kúrát.
Utána jöhet a laevolac, ha rendszeresen adod, akkor nem fog fájni a hasa tőle. Tehát reggel éhgyomorra 5 mili elég neki, és kb 1 hét alatt helyreáll a rend (általában).
Nálunk is sokszor vannak ilyen problémák.
Nekünk ez a víz bevált, amikor még nagyon pici volt, azóta nem volt ilyen gondunk, de megjegyeztem, ha esetleg bármikor szükség lenne rá. Gyógynövényboltban, gyógyszertárban is kapható, de már cba-ban is láttam az ásványvizeknél.
Kislányom nem nagyon eszik gyümölcsöt, zöldséget. Mellette csak a csirkemellet, tehát a száraz husit fogadja el. Hiába iszik sokat, mégis kőkemény a kakija. Ettük a laevolacot, kúpot kapott, stb, de nem volt megoldás.
Végül a doktornőnk ajánlotta a gyógyszertárban elkészített parafinolaj alapú kanalas 'gyógyszert', mondván, hogy mivel csak száraz, zsírszegény dolgokat eszik nincs kenése a kakinak. Mióta ezt esszük, minden reggel és este egy kiskanállal, nincsen kakibaj. 2 naponta telerak 1-2 pelenkát.Eseteleg próbáljátok ki. Remélem segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!