Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ennyire sajnálni való lennék,...

Ennyire sajnálni való lennék, lenne egy több gyerekes anyuka?

Figyelt kérdés

Itthon vagyok a 4 éves lányommal és a 2 éves ikerfiaimmal. Nekiálltam először családnak, de már megrendelésre is formatortákat csinálni, de úgy érzem azért nem jönnek sokan, mert sajnálnak hogy így is sok dolgom van a gyerekekkel, nem akarnak "terhelni". Pedig nekem nagyon jó lenne egy kis mellékes, és igazán nem olyan nagy dolog, mert élvezem. Díszíteni mikor alszanak akkor oldom meg, megkeveri a többit a mixer. Az semmi.

Feltettem facebookra, mindenki jön hogy milyen gyönyörűek, csináltam egy csoportot és kiítam (igaz még csak pár napja) hogy csinálok kérésre, megrendelésre, bár ezt már hetek óra tudják sokan, mégis még csak egyet csináltam igazi megrendelésre, többit családba.

Mit tegyek hogy ne sajnáljanak annyira, hogy ne kérjenek meg, főleg ha tetszik amit csinálok.

Megmutatom miket csináltam mostanában, megmondanátok a véleményeteket, hogy érdemes e ezzel foglalkoznom egyátalán?

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. júl. 16. 14:14
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
100%
én csináltatnék veled:)Konkrétan mondta vki hogy azért nem csináltat veled mert sok a gyerek és sajnálnak?
2012. júl. 16. 14:17
 2/47 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem nagyon tehetséges vagy, mindenképpen foglalkozz vele, főleg ha szereted. Nem biztos hogy csak azért nem kérnek meg mert sajnálnak. Ezek a torták látszólag különleges alkalmakra valók, és biztos nem 2 fillér. Ha pedig tévednék akkor legyél őszinte és mondd el hogy ez egyáltalán nem fáradtság, szereted ezt csinálni. :D
2012. júl. 16. 14:18
 3/47 A kérdező kommentje:

Igen, mondta valaki, hogy nem mert szólni, mert biztos sok a dolgom a kicsikkel.

Köszönöm a véleményed. :-)

De hogy és mit csináljak hogy ezt ne így gondolják? Vagy ezt csak az idő oldja meg, ha megoldja?

2012. júl. 16. 14:20
 4/47 A kérdező kommentje:

Az utolsót adtam el, 4000-ért. Nem tudom ez mennyire magas ár, de az anyag sem olcsó, igazi házi torta, nem vajas krém, hanem nagyon finom csokis belül, többet nem mertem kérni mert amatőr vagyok, de kevesebbért meg nekem már nem éri meg.

Az árról is mondhattok, sőt jó volna ha mondanátok véleményt. Köszönöm!

2012. júl. 16. 14:22
 5/47 anonim ***** válasza:
21%
Az árról én csak annyit mondanék hogy szerintem nagyon magas. Elhiszem hogy sokat dolgozol vele, és kevesebbért már nem éri meg, de szerintem segítene valamennyit ha lecsökkentenél belőle. Mondjuk 3000-3500 ft körüli árra. De persze ez csak egy tanács.
2012. júl. 16. 14:25
 6/47 anonim ***** válasza:
82%

Igen, szerintem is sok. A cukiban 3200-ért vettem tortát, fincsi is volt, bár nem nézett ki olyan jól mint a tied. Dehát ők ezt nagyban készítik, gondolom a hozzávalók is olcsóbbak nekik.

Tényleg, nem tudod az összetevőket, és amiket a tetejére teszel marci+díszítés diszkont beszerezni valahol? Nincs olyan hogy cukrásznagyker?

Csodálatosak a tortáid! :) Gratula!

2012. júl. 16. 14:28
 7/47 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményt. Akkor még annyit hozzáteszek az árhoz, hogy 2000 Ft csak az anyag. Így nézzétek az árat. És 4 óra munka kb.+villanysütő amit nem számoltam. :-( Tényleg benne van az anyag.
2012. júl. 16. 14:28
 8/47 anonim ***** válasza:
100%

Ha a cicásat adtad el, az EGYÁLTALÁN nem drága 4000-ért. Nálunk (Bp. 4. ker.) ennél sokkal drágábbak, de semmivel sem szebbek a figurális torták.

Nagyon ügyes vagy, irigyellek!

2012. júl. 16. 14:29
 9/47 anonim ***** válasza:
100%

egy ismerősöm is készít otthon házi tortát, szép díszítéssel, megrendelésre. Ő 6000 ft + alapanyag áráért dolgozik, és sokan rendelnek tőle. Sok esküvőre is dolgozik, nem csak tortát, hanem kínálósütiket.

Nagyon ügyes vagy, szerintem ne add fel, kampányolj tovább, előbb-utóbb híre megy és lesznek rendeléseid!

10/47 A kérdező kommentje:
Köszi nektek is. Nem marcipán a teteje, hanem cukormassza, fondant. Én gyúrom azt is. De a marcipán sem olcsó.
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!