Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit tettem a lányommal?

Mit tettem a lányommal?

Figyelt kérdés

4-5 napja bilizik szépen, néha becsurran,de ügyesen visszatartja míg ráül a bilire. Alváshoz és ha elmegyünk itthonról kap még pelenkát.

Eddig csak a pisi sikerült a bigyóba,de tegnap a kaka is, és szegénykém úgy meglepődött hogy mi az. Azóta viszont ha rá is ül a bilire nem pisil bele, ráül és csak azt hajtogatja hogy nem,nem.....

Reggel pisilt 9körül a pelusba ahogy boltba voltunk,most fektettem le,és nem kellett neki.

Eddig vissza bírná tartani vagy valóban nem kell neki?

Elrontottam valamit???

2012. júl. 11. 12:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
milyen idős?lehet hogy megijedt a kakától.Nem látta még soha,?Ha nem akar ráülni sztem ne erőltesd.
2012. júl. 11. 12:10
 2/11 A kérdező kommentje:

20 hónapos

Volt már korábban is hogy bilibe kakilt,és akkor is meglepődött,hogy mi az, és utána nem ült rá egy darabig:(

2012. júl. 11. 12:20
 3/11 anonim ***** válasza:
59%
Nem érett rá, minek erőlteted!
2012. júl. 11. 13:11
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Egyem a szíved, te nem rontottál el semmit. Olvastam, hogy van olyan gyerek, aki megijed attól, ha bilibe kakil, mert nehezebben engedi el, mint a pisit. Próbáld rá ültetni a bilire, és mesélni neki közben, hogy ellazuljon. Aztán, ha megint kaki lesz, odaadhatnátok a szegény kis klotyó manónak, aki már úgy várja. Lehet neki integetni, lehúzhatná ő a wc-t utána. Az én fiam két éves 1,5 hónapja szobatiszta, de még mindig nagyon érdekli mit csinálok a bili tartalmával, mindig ott téblábol, mikor kiöntöm.

Ilyen melegben nem csoda, hogy ritkábban kell pisilnie, mert a folyadék nagy részét kiizzadja. Sok sikert, kérlek írd majd meg, hogy haladtok.

5/11 anonim ***** válasza:

Bnőm fia volt igy..nem erőltette ő sem viszont egy elég hülye modszerrel sikerült urrá lenni a kakitol való"félelmén"..

Valahányszor sikerültbele kakilnielkezdett ujjongani hogy huhúúúmilyen szép nagyot kakiltál:) látod mostmár biztos hogy nem fog fájni a pocid és nevetett meg ujjongott..

Hát a gyerek most 4 éves és még mindig ugy szálle a wc-ről kakilás után hogy ujjongva kiabál hogy milyen szépet kakilt..:)

Számomra vicces mikor látom a kis békát futkározni örömében hogy kakilt de azért Én nem javasolnám ezt a modszert:)

6/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Semmit nem rontottál el, a Lányoddal!

Szépen csináld tovább úgy ahogy eddig, ha gondolod, add vissza rá még nappalra a pelust, de kérdezgesd őt sűrűn, hogy kell-e pisilni, s ha sikerül a bilibe, akkor dicsérd meg! Ha így újra fog tudni a bilibe pisilni, akkor megint fokozatosan hagyd el nappalra a pelust!

Előfordulnak a szobatisztaságban néha visszaesések!

Ti még úgy is olyan fiatalkák vagytok, ha jól olvastam 22 hónapos a Kislányod, nincs azzal semmi gond, ha nem ezen a nyáron lesz szobatiszta, hacsak nem szeretnéd minicsoportos óvodába íratni?!

Ne erőltesd, mert akkor csak azért se fog a bilibe pisilni!

Üdv két gyermekes Anyuka.

2012. júl. 11. 13:18
 7/11 anonim ***** válasza:
Olyan kicsi még :) Ne erőltesd szerintem.
2012. júl. 11. 14:49
 8/11 anonim ***** válasza:

Nálunk spontán jött, mivel a kisfiam állandóan jött utánam két évesen, még a wc-re is, simán ki tudja nyitni az ajtót, kallantyú nincs. Ha nagy dolgom volt akkor is ott volt, és kíváncsiskodott hogy anya mit csinál, és kukucskált. Megnézte a termést, így ismerkedtek össze :):):)

Szerintem vidd magaddal ha neked is kell, és mutasd meg neki hogy nem kell ettől félni, te is csinálsz ilyet, és ő is lehet olyan bátor és ügyes mint te. :)

2012. júl. 16. 11:16
 9/11 anonim ***** válasza:
33%
A vizeletvisszatartás az erőltetés jele, miért nem hagyod már békén???
2012. júl. 16. 12:51
 10/11 anonim ***** válasza:
20 hónapos?Nagyon kicsi!Egy kicsit korai még biliztetni.Szegénykém megijedt a saját produktumától.Rakd el a bilit,és ne is kerüljön szóba egy ideig a szobatisztaság.2gyerekes+29hkm
2012. júl. 16. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!