Tényleg hülyeség ez miatt nem bevállalni még egy babát?
Van 2 gyermekünk. Kisfiunk lassan 4 éves lesz, a kislányunk 1 múlt. Szeretnénk még egy babát. Anyagilag nem igazán lenne gond, de ami visszatart az a kisfiam. Ő egy igazi kisördög. Hisztis, nem eszik, nem alszik, bántja a kicsit, ... bármit csinálok, nem változik. A kicsivel nincs semmi gond. Azt mondtam a férjemnek, hogy én nem akarok még egy ilyen rossz, szófogadatlan gyereket, mert abba tuti beleőrülök. Szerinte vállaljuk be, aztán majd csak lesz valahogy. Ő könnyen beszél, nagyon keveset van itthon, rengeteget dolgozik bel- és külföldön is.
Szerintetek?
Köszönöm szépen az őszinte véleményeket!
Szívem szerint vállalnám, eszem szerint nem.
"Most légy okos Domonkos!"
Köszönöm szépen!
Most éppen azt gondolom, hogy nem bírnék 3 gyerekkel. (a fiam megint nem hajlandó aludni) De 1 óra múlva már másképp fogom gondolni.
Nálunk ugyanez! :))
Én is nagyon szeretnék 3 gyerkőcöt.
Nekem a lányom 4 éves, fiam 1,5. A lány az ördög, nem eszik, nem alszik, és nagyon rossz (egyébként születése óta), ahogy Nálatok, a kicsi egy angyal.
Én az eszemre hallgatok, illetve még annyi előnyöm van, hogy még csak 29 leszek, várhatok pár évet, de most tuti nem vállalnám be.
Nekem sincs segítségem, apa reggeltől estig melóban, nagyszülők távol, magamra vagyok utalva. Én így is besokallok néha, nehéz a kettővel is, szerintem nem bírnám hárommal. Bár ki tudja a lányom után is azt mondtam, hogy tuti nem fogok bírni 2 gyerekkel, ismerve az ő tulajdonságait, de azért tök jól elvagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!