Akinek 1,5-2 év között került bölcsibe a gyermeke, mik a tapasztalataitok?
Kislányom 21 hónaposan megy bölcsibe, muszáj lesz beadnom, mert a munkahelyen a héten felhívott, hogy addig várnak rám, utána átszerveznek mindent, és ha akkor nem megyek vissza lőttek a jó pozíciómnak, sőt talán az állásomnak is. Lehet felajánlanának valami mást, de a mostani lehetőség sokkal jobb mindennél.
Szóval olyanok válaszát várom, akik 2 éves kor előtt beadták a gyermeküket bölcsibe. Mik a tapasztalatok? Gyermeketek hogy élte meg a helyzetet? S ti? Voltak gondok, vagy hamar beszokott?
Hogy történt a beszoktatás? Utána nem lett beteges?
Bármit leírhattok, amit éreztetek, ami történt, minden érdekel.
Köszönöm!
Az én gyerekeim is 20-24 hónapos korukban mentek bölcsibe. Semmi gond nem volt, ez mindig az anyukán múlik, a te fejedben dől el minden.
Arra fel kell készülni, hogy beteges lesz az első pár hét (rosszabb esetben hónap), de ez kortól független, ha közösségbe kerül a gyerek, az ezzel jár, legyen másfél éves vagy 3.
Köszönöm a válaszokat!
Különösebben én sem félek, csak most olyan hirtelen jött ez a munkába állás dolog, hogy azért felmerült bennem pár kérdés.
Én fiam is 21 hósan kezdte,nem volt különösebb probléma,kellett neki a társaság,elég félénk gyerkőc,jót tett neki.Talán jobb is volt,h akkor kezdte,mert ez a dackorszak....most kezdené lehet nehezebben menne.
Betegesnek mindig beteges egy gyerek egy ideig,h közösségbe kerül,akár 21 hós,akár 3 éves.
Én is eléggé féltettem,féltem ettől a korai bölcsizéstől,de eddig nem bántam meg.
Köszi neked is!
Tudom, hogy betegesek ilyenkor, csak érdekelt, hogy mennyire. Lányom itthon is állandóan beteg, nem tudom mi lesz vele a bölcsiben...
A társaság neki is kelleni fog szerintem.
Köszi a válaszodat, örülök, hogy vannak jó példák is.
Én is "edzem" magam, hogy jó lesz és szerintem lányomnak is tetszeni fog.
Lehet jobb is, hogy most kezdi majd, nem pedig télen a beteges időszakban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!