Hogy reagalt gyermeked mikor a jatszocumirol le akartad szoktatni es levagtad belole az elso kis darabot?
A játsó cumi nem a rendes cumi???Miért vágsz le belöle darabot??
Nekem a lányom teljesen magától elhagyta a cumit 6 hósan.
Növérem lánya csak 3 évesen azért,hogy kapjon gyerekroller.
Kérdezd meg töle,hogy miért mondana le a cumiról??
Esetleg mond neki,hogy kinevetik az utcán ha meghallják,hogy még cumizik..
Szia!
Egy időben én is elkezdtem vagdosni, észre sem vette. Csak volt itthon vagy 20 másik, egyik-másik folyton eltűnt, és sokat épen hagytam, ha nem jönne be a dolog..
Persze megtalálta, aztán nem kellett a vagdosott..
Pár hónap múlva (26 hónaposan) magától elhagyta, pedig nagyon cumis volt..
Keresek Neked valamit, na, itt is van:
Talán jól jöhet
Most látom csak, hogy nem működik...
Lehet, hogy már leszedték, de a Mam oldalán volt egy cumileszoktató mese...
Arról szól, hogy a cumik cumiországból jönnek, és van egy anyukájuk, és az összes cumi testvér.
Az egyik lejött egy kislányhoz, de meg kellett ígérnie, hogy 3 éves korába felteszi az ablakpárkányra, hogy hazamehessen az anyukájához.
A kislány meg is igérte, ám de mikor eljött az idő, erősen szorította a cumit és nem akarta elengedni, hiába ígérte meg.
Éjjel a cumi kimászott a lány szájából, fel a függönyön, de majdnem leesett, mire a lány felébredt, felmászott érte, de együtt zuhantak le.
A kislány megütötte magát, sírni kezdett, mire beszaladt az anyukája, akinek elmesélték cumiország történetét.
Az anyuka arra buzdította a lányát, hogy rakja a cumit a párkányra, hisz megígérte, no meg neki is milyen rossz lett volna, ha nem szaladt volna be azonnal.. Erre a kislány megértette, és együtt tették fel az ablakhoz a cumit, aki megköszönte és megigérte, hogy éjjelenként eljön hozzá az álmain keresztül.
Szerintem aranyos:) Talán a neten megtalálod.
A fiamét 3 évesen elvitte a cica a bilivel együtt.
Nehezen,de szép lassan még is elaludt este.
Első este volt csak rossz. Nappal egy hétig tartott mire végre elaludt. Az oviban már rendesen aludt,nem is kellet többet.Majd a lányomét is a cica viszi el.
De mi az utszára 9 hónapos kortol már nem vidtük ki.Szerintem senki sem tudja ,hogy cumival alszik a lányom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!