Hogy szoktassam rá vissza, hogy szóljon ha pisilnie kell?
Figyelt kérdés
Kislányom 2,5 éves, nyár óra nincs pelusa nappalra. Van, hogy szólt ha pisilnie kellett, vagy kiment egyedül a bilire. A napokban olvastam, hogy a bölcsiben nem fognak vele foglalkozni, ha becsurizik, szimplán ráteszik a pelust. Akkor jöttem rá, hogy leszoktattam arról, hogy szóljon ha pisilnie kell, mindig én kérdezgettem, meg vittem ki időnként pisilni. 2 napja nem szólok neki, de ő sem, így becsurizik szinte mindig:S hétfőn kezdjük a bölcsit, nagyon nem szeretném ha visszakerülne rá a peluska. Mit tegyek, mit tanácsoltok?2012. jan. 7. 14:13
1/4 anonim válasza:
Kezd el kérdezgetni megint és mond neki hogy szóljon ha kell....
2/4 anonim válasza:
Én most vettem matricákat neki, és ha belepisil vagy kakil a bilibe, akkor ráragaszthat egyet. Eddig úgy néz ki hogy beválik, alig várja hogy ragaszthasson egy újabbat. Próbáljátok ki! És ne kérdezgesd hogy kell-e! Meglesz így is a motiváció!
3/4 A kérdező kommentje:
hűűű ez király ötlet! Köszi!! :)
2012. jan. 7. 21:36
4/4 anonim válasza:
Szia!
Nekem két éves a kislányom, augusztus végétől teljesen szobatiszta volt nappalra, mindig szólt: pisilni kell nekem! Karácsony óta viszont majdhogynem kivétel nélkül bepisil, és többször be is kakilt.
Sűrűn kérdezgetem én is, de ha látom hogy nem rám figyel, akkor egyszerűen ráültetem a bilire és már csobog is bele a pisi. De hogy miért nem szól ha egyszer kell neki?! Nem tudom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!