Hogy néz ki ha a mosószerre alergiás a gyerek?
Figyelt kérdés
Apró piros pöttyök a testén mindenüt?Kell esetleg ezt kezelni valamivel?Még a lábfején is van apró pötty a kisfiamnak...1éves eddig ételtől semmi baj nem volt,és újat sem kapott.2009. máj. 14. 21:34
1/4 anonim válasza:
Nekünk hasonló volt, két éve nyáron mindkettőnél (akkor fél és 2 és fél évesek), és tavaly nyáron (másfél és három és fél évesek). Össze-vissza szurkálták, vizsgálgatták őket, nem kaptak egy csomó ételt-italt, ami addig nem okozott gondot, de hátha mégis alapon, antiallergén mosószerre váltottunk, semmi hatás, eljött az augusztus vége, magától elmúlt minden. Mindenesetre én azóta a ruhájukat szódabikarbónával illetve ha nagyon koszos, mosószódával mosom, kevés ecetet tartalmazó vízzel öblítem, tudtommal ezek végképp nem okozhatnak allergiát és az ecet minden mosószermaradékot eltávolít, aztán meg elpárolog.
2/4 anonim válasza:
Nálunk vörös, száraz foltokban jelenzkezett. Hiába kentem, pergett le a bőre a szárazságtól. A pelenka alatt nincs gond - ez a legárulkodóbb!
3/4 anonim válasza:
Nem volt lazas a napokban? Alaz utan gyakran piros pottyok jellennek meg 1-2 napig tart aztan magatol elmulik. Nem viszketo.
4/4 A kérdező kommentje:
Nem volt lázas,kicsit folyik az orra...
2009. máj. 15. 09:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!