Tuti étvágynövelő szer?
Kisfiam (2.5 éves) napról napra kevesebbet eszik. Nasit nagyon ritkán kap, azt is csak akkor, ha normális mennyiséget eszik.
Ajánlanátok bevált étvágyfokozót? A vitacolant és a béres cseppet hallottam, hogy jó. De a béresből melyiket? Nem a rágótablettára gondolok.
Béres csepp, simán így kérd a patikában+ kell hozzá szedni c-vitamint. Az tényleg étvágy növelő, meg a B-vitamin (B6 vagy B12 most hirtelen nem tudom, de mikor a magne B6-ot szedem, utána mindig jobb az én étvágyam is!)
Csak vigyázz az étvágynövelőkkel, nem biztos, hogy tényleg kell. Lehet, ennyire van szüksége a szervezetének most. Mikor én kicsi voltam nagyon keveset ettem, 5 éves koromban adtak valami tuti étvágynövelőt, amitől alsó tagozatos koromra úgy meghíztam, hogy utána csak szenvedtem miatta. Sokat csúfoltak és nem kevés erőfeszítés volt felsős létemre egyedül fogyóznom, mert hát a szüleim nem segítettek. 2-3 év alatt értem el a megfelelő súlyom és a mai napig küzdök magammal, mert mikor olyat eszem, ami finom, de tudom, hogy hízlaló nagyon bűntudatom van!
beres csepp, es fura mod az eskimo kidset is amikor szuedi, jobban eszik, pedig semmi olyan nincs benne
a masik etvagyfokozo a kevesebb gyumolcsle. a dokino szerint a fiam azert nem eszik sokat, mert tul sok gyumolcslevet iszik.csak o nem issza meg a vizet,inkabb szomjazik.
es nem fogom miatta leszidni, mert sajnos en is ilyen vagyok. kozeput a limonade, mert attol szokott enni :)
A fiam meg csak a vizet hajlandó meginni. Nagyon valószínű, hogy a fogai a ludasak az étvágya csökkenésében. Az eszkimo kids-et Ő is is kapja, de nem lett tőle jobb az étvágya.
Kedves utolsó! Ha adod az eszkimót, hogy adod a bérest? Minden nap adod mind a kettőt?
en nem vagyok "rendszeres" adagolo, az eskimot heti haromszor kapja (szereti, amolyan jutalom, sajnos tul szetszort vagyok, hogy rendszert csinaljak belole), es amikor kezdodik a hideg ido, es mondja a dokino (o szereti, ha kap berest a gyerek, mert nagyon nem eszik :(), hogy akkor mostantol, akkortol szoktam, es kap (eddig legalabbis kapott) a beressel kombózva cebiont, ugy minden nap, minden masnap.
a dokinovel megbeszeltem (mindent megbeszelek vele, mert amellett hogy hetven meg a halal kozt van, nagyon naprakesz, es tamogatja a homeos meg mas dolgokat, halado gondolkodásu), szoval o azt mondta, hogy jo, mehet egyutt.
arra az idore kellett szuneteltetni, amig lepkevirusa volt (tudod, azok a lepke alaku borfoltok), szoval akkor nem szabadott volt adni valamiert, (mert nem tudtak mitol jottek ki a foltok, kesobb derult ki hogy virus)), de ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!