Ha nem adnék neki reggeli tejet, vajon reggelizne?
2,5 éves múlt 2 hónappal. Ha megissza a reggeli tejét, képes egész délelőtt semmit se enni, de szó szerint semmit!!! Ebédre jól kiéhezik legalább, mert nassit nem kap! Ugyanis, ha adok neki valami rágcsát délelőtt (gyümölcsöt azért kap, ha elfogadja!) akkor meg az ebéd nem kell neki.
Bele lehet ebbe fáradni :(( Egy éves kora óta ez van, addig nagyon jó evő volt.
Amúgy nem sovány, 2,5 éves múlt, 15 kiló és 101 cm kislány.
A tízórai nem zavar(na), az kimarad szinte másfél éves kora óta, fenti okokból. Ha eszik (de nem is eszi meg!) tízórait, akkor ebéd nem kell egy falat se neki.
Lehet, h fél adag (1 dl) tejet fog kapni, hátha akkor eszik valamit. Én már azzal is elégedett lennék, ha kb. 2-3 falat ötforintos nagyságű szendvics-katonát bekapna... de még azt sem :(
Figyelj csak.
Ne tudd meg mit össze kínlódtam a lányommal, mire rájöttem mi okozza a bajt.
Az volt a helyzet ugyanis,hogy alig akart enni.
Észrevettem,hogy a tejtől és a joghurttól nincsen étvágya. Aztán már nem adtam neki a reggeli kakaót és napközben nem evett joghurtot,és érdekes módon feljavult az étvágya. Jó ízűen eszik mindenből amit mi is eszünk. A reggeli kakózásról teljesen leszoktunk, akkor iszik tejet vagy kakót ha a bölcsödében kap (heti 2 napot jár csak), és joghurtot is ritkán adok neki. Sajtot, túrót egyéb tejterméket eszik akkro amikor mi is.
Azóta minden rendben.
Köszönöm, aranyos vagy, h leírtad! :)
Mostmár tutira nem fogok neki reggel tejet adni (ő a kakaót sosem itta meg..), teát fog kapni ébredés után, mert ez már a rémálom kategória, amit csinál..
Most októberben kezdi a bölcsit, 35 hónaposan :) Köszi szépen!!!
El tudom képzelni, hogy tökéletesen elég neki egy pohár tej ebédig, főleg, ha korán ebédel. Nincs ezzel szerintem gond.
15 kilós gyereknél főleg nem aggódnék. Az én fiam csak 12 kg (pedig a kakaó után még eszeget ezt-azt, de tény, hogy nem sokat).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!