Le mered írni mennyit kerestek?
A keresetünk nem átlag feletti, de a vagyonunk igen!:) Az én nevemen: két családi ház, 4 lakás, számos telek, egy autó, egy jól menő cég fele!
Hitel természetesen nincs! Bevételünk durván 260 ezer/ hó!
Titeket sosem ért bántás más anyukáktól, mert láthatóan nem éheztek?
Leírok egy példát: Hamarabb mentem vissza dolgozni, mint itt Mo-on az átlag (tehát még 2 éves kora előtt jóval) mert az én fizetésem is elég magas és eléggé hiányzott a kasszából. Erre FOLYAMATOSAN kaptam a kérdéseket játszótéri anyuktól, hogy nem bánom, hogy visszamegyek dolgozni, azért a 20ezer ft különbségért??? Mondom milyen 20ezer??? Hát, hogy kb. 60 a GYED, a fizetés meg ugye olyan 80-90. Mondom és mi van ha valaki nem 80-at keres?! Erre a csodálkozó tekintetek, hogy miért lehet annál manapság többet keresni és elintézték az anyukák egymás között azzal, hogy micsoda vicces tréfa volt, hiszen 100-120 felett "senki nem keres manapság".... Most akkor nyögtem volna be a valódi fizumat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!