Mit csináljak, hogy aludjon napközben 14 hós kisfiam?
Éjszaka alszik 19:00- 6:20-ig. Ez így rendben is van és nagyon jó. Noha 2-3 hónappal ezelőtt 8:15-ig aludt, kb 3 héttel ezelőttig pedig 7:15-ig.
Ezen kívül délelőtt és délután is aludt 40 percet. Letettem és pár perc alatt elaludt.
Kb 1,5 hete csinálja, hogy hiába teszem le napközben, csak üvölt, pedig hulla fáradt, látszik a szemén. Ha kiveszem vagy nem fektetem le akkor csak nálam akar lenni, és mindenért sír, nyűgösködik. Már kezdek kicsit kikészülni, most épp odacsaptam elé a reggelijét :'((( Huh ez már nagyon rossz, pedig alapból tiszta nyugis vagyok.
Segítsetek, mit csináljak, hogy aludjon?
Babakocsiban már nem alszik el, állandóan nézelődik, mutogat.
És nála az sem működött soha, hogy melléfekszem. Cicin is kb. 3x ha elaludt összesen.
Köszönöm a válaszokat! Hát akkor kísérletezünk..
Ma aludt kicsit, de nem tudom mitől függ nála. Remélem hamar jobb lesz!
Hát ez gáz! Tuti megőrülnék. Szerintem 1-2 hét kitartó szoktatással megoldható a probléma. HA meg tudod szerezni a Szuperdada c. könyvet, abban vannak esti lefekvésre szoktató praktikák. Én minden este 8-kor leteszem a gyerekeket és legkésőbbb fél 9-kor alszanak. Ebéd után alszik a kicsi kb 2-3 órahosszat. Sokat levegőztetem (játszótér, séta, aztán jóllakik ebédre és alvás. Nehéz volt arra rászoktatni, hogy önállóan aludjon el, de már nagyon jól megy neki, este is 1-2szer ha be kell mennem míg elalszik.
Lehet, hogy a foga csigázza, nem? Olyankor sokminden felborul a napirendben és persze a közérzetében is?!
Esetleg dacból nem akar aludni? Megijedt valamitől és nem mer elaludni? Fél a sötétben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!