2 évesnek vörös, sebes szeméj, és szemzug, mi lehet?
Figyelt kérdés
10 napja meg van fázva, de nem erősen, "csak" taknyos. Kb. 2 napja egyik szemhéján lett egy pici seb, ami be is pirosodott (azt hittük, odakapott a körmével). Most, két nap múlva a fél szemén a fél szemhéj vörös, picit duzzadt, és már a szemzuga is elég piros (a szeme fehérje az fehér, azon nincs semmi).
Kamillateáztam neki, meg alváskor kis Neogranormont tettem rá. Holnap viszem szemésztre, mi lehet ez? Volt már ilyen valakinek?
2010. dec. 15. 22:31
1/4 anonim válasza:
biztos baci, belevitt valamit a szemébe vagy a picike sebbe. lehet az is, hogy valami árpa-szerűség lesz belőle. Jobbulást!
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hát én is valami ilyesmire tippelek, de csak innen a google-ból próbáltam eddig informálódni. Na majd holnap okosabb leszek, köszönöm a válaszodat, és a jókívánságot, Jóéjt :)
2010. dec. 15. 23:13
3/4 anonim válasza:
Véres is a pötty a szeme sarkában? Mert az lehet herpesz is. A páromnak is ez volt, addig nem is tudtam, hogy szemen is lehet. Óránként kellett cseppenteni öt napig és eltünt. Gondolom brulamicint kap majd rá.
4/4 A kérdező kommentje:
Igen, köszönöm a válaszodat. Herpesz vírus sajnos. Mi Virolax kenőcsöt kaptunk rá, és Neomycini szemcseppet. Nagyon remélem, hogy tényleg megússzuk károsodás nélkül.
2010. dec. 17. 15:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!