Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi lehet ez a kislányom...

Mi lehet ez a kislányom fenekén? Találkozott már valaki ilyennel?

Figyelt kérdés

Hónapok óta piros a 3 éves kislányom feneke,a végbélnyílás körül két oldalon a bőre.Már nem egyszer voltunk vele dokinál,már egy csomó krémet kipróbáltunk,és egy idő után elhalványodik majd megint kezdődik előröl... Gombás fertőzésre "tippelnek",de nem használ a gombára való krém se... Egyszerűen már tanácstalan vagyok,hogy hova vigyem,milyen dokihoz... Szegénykém pedig mindig csak mondja,hogy fáj a popója.

Ha találkozott már valaki ilyennel,nagyon hálás lennék,ha leírná mi lehet ez.

2010. okt. 9. 20:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem tudom, mi lehet, de ha a bőrgyógyászon is túl vagytok, esetleg érdemes lenne felkeresni egy gasztroenterológust és egy urulógust is talán.
2010. okt. 9. 21:36
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Canesten, tetran kenőcs! Minden wc-zés után nedves törlővel tisztára törlés, pamut bugyik, ebből új 100% pamut amit magas hőmérsékleten mosol!
2010. okt. 9. 21:37
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Azért gondolom, hogy nem gomba, mert akkor kislány révén nem csak ott jelenne meg, hanem nagyobb területen, elsősorban a punciján. A gomba erősen vöröses színű, kidudorodó, egymástól jól megkülönböztethető, de mégis szinte összeolvadó pöttyök. Ha az, akkor canesten helyre hozza 2-3nap alatt.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

Nem viszket inkább? Gyarapszik a súlya rendesen? Állatok vannak? Ez csak egy tipp:Giliszta

[link]

2010. okt. 9. 22:55
 4/11 anonim ***** válasza:
A Neogranormon kenőcsöt próbáltad már? Valszeg felmaródás, azzal jól helyre lehet hozni, és nem árt ha a törlőkendőt is lecseréled Neogranormonra.
2010. okt. 10. 07:25
 5/11 anonim ***** válasza:
Vidd bőrgyógyászhoz!
2010. okt. 10. 07:34
 6/11 anonim ***** válasza:
Most az én fiamnak is az ánusza kőre piros. Nála fogzásnál vagy vmi miatt erős kakánál szokott előfordulni mert kicsípi./pelenkás/ nekünk a sudo krém bejött, de minden pelusozásnál kell használni amíg el nem múlik. már 25 hós
2010. okt. 10. 14:48
 7/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Amiket írtatok krémeket,már mindet próbáltuk... :(

Először popsikrémeket próbáltam,aztán Neogranormon,Canesten,Pimafucort,gyógyszertári kikevert krémek stb... Elmúlik,aztán kezdődik előröl.

Persze a pamut bugyi is megvan,a tisztán tartás stb...

Fogzás se jöhet már szóba,mert már több mint 1 éve kijött az összes foga.

Ma voltunk megint dokinál,csinálnak egy vizelet vizsgálatot,hátha abból kiderül valami...

2010. okt. 11. 21:28
 8/11 anonim ***** válasza:

Az én babámnak hetente egyszer volt nagyon piros a feneke, amikor én egyetemen voltam és anyósom vigyázott a babára. Soha nem derült ki mit csinált vele, de minden kedden ilyen volt.

Viszont a másik babámnak (mi is voltunk orvosnál, nagyon ronda volt a popsija)akkor múlt el, mikor lecseréltem a popsitörlőt. Tescosat használtunk, és amikor elfogyott visszatértem a régi pampersre és megszűnt ez a probléma.

Nem használtok valamit, ami allergizálhatja? WC papír, szappan, fürdető akármi?

2010. okt. 12. 00:28
 9/11 anonim ***** válasza:

Szerintem is vidd el bőrgyógyászhoz.

Ha van aloe First otthon, fújd azzal gyakran a fenekét és a szájába is. Ha sebes a felület, csípheti, erre figyelj, de gyógynövényes, szóval jó. A szájába meg azért kell fújni, mivel az a tápcsatorna másik fele és onnan is mehet a fertőzés, mint nálunk volt a herpesszel.

Apropó:

Biztos nem herpesz?

A lányomnak a száján jött ki először, aztán a teljes altestén. Akkor volt 15 hónapos. Gőzöm sincs hol szedte össze, gondolom a száját abban a tetű étteremben, mert a buta anyja (én) elfelejtettem elvinni az evőeszközét.

Kisebb gyereknél gondolnék fogzásra, pelenkatípus váltásra, popsitörlőre való érzékenységre (nálunk ezek voltak).

2010. okt. 12. 09:12
 10/11 kelemenkelo ***** válasza:
Nálunk ugyan ez a helyzet volt és cérnagilizta volt a bibi.A doki azt mondta éjszaka jőn ki a végbél nyilásra és oda teszi le a petéit.reggel bekellett kennem egy krémmel amit a gyogyszertárba kevertek ki. meg gyogyszert irt fel amit 3 napig három héten keresztül szedni kellett.most semmi baja.de addig mi is mindent kiprobáltunk.járj utánna mi lehet az oka.
2010. okt. 12. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!