Mondanátok vicces idézeteket gyermekektől?
Vonaton utaztunk, mikor a fiam meglátta az egyik faluban a víztornyot, és megszólalt:Anya nézd mekkora nyalóka!
Ehgyszer szinházba mentünk.Volt még idő, így elsétáltunk a Margit sziget felé.Lányom meglátta az Országházat, és megszólalt:A Polgármesteri hivatal...
Utaztunk a mamához, szóláncot játszottunk.A lányom következett, p betűvel.Gondolkodott...anya..(jó hamgosan)
azt is mondhatom, hogy pics@?
Nagy volt a hó, esett is, hideg is volt.
útra készen voltunk a bölcsibe.Lányom nagyon komolyan fordult felém, és kérdezte:anya az nagy baj, ha mamuszban megyek a bölcsibe?(Már teljesen fel volt öltöztetve.)
Hirten ennyi történet jutott eszembe.
Egyébként már nagyok, 16 ill. 14 évesek.
Szia!
4 éves kisfiammal sétáltunk,amikor meglátott egy vakond túrást,azt mondta"anya,itt egy vakond túrázott":)
Lányom 2 éves múlt, most várjuk a kistesót és pár hete ez a beszélgetés zajlott le köztünk.
-Mi legyen a neve a kistesónak?
-Gergő.
-Hát, inkább lánynevet keressünk, mert lány lesz a kistestvéred.
-De most még fiú?
:)))
A 2,5 éves lányom legutóbbi "alkotásai"
-Forgózni indultunk mikor megkérdeztem tőle hogy én is felülhetek- e rá mire ő komolyan odafordult hozzám megfogta az arcomat és közölte hogy " anya te nem ülhetsz fel, mert túl kicsi vagy hozzá".
- A csuklós buszra pedig azt mondta hogy hajlós busz.
- A múltkor pedig épp eljátszottam, hogy nagyon fáj hogy megcsapott a pelenkájával, mire ő közölte velem hogy ne hisztizzek mert mehetek a szobámba.
A 4 éves fiam a buszon hangosan felkiáltott hogy anya nézd emeletes kutya. (vajon mit csinált a két kutya.?...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!