Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 évesen a tejet cumisüvegből...

2 évesen a tejet cumisüvegből vagy csőrösből adjam?

Figyelt kérdés
Kislányom napközben pohárból iszik, de az esti tejet / tápszert cumisüvegből kapja (mert pohárból max 0,5 dl-t iszik meg, így meg 2,5-et). Fogai szempontjából jobb lenne a csőrös pohár (üresen kapja a tejet, tehát nem kakaó, nem cukros)?
2010. szept. 4. 13:48
 1/7 anonim ***** válasza:
19%
Miért kell neki tápszer? Csőrös pohár semmire se jó,adj neki pohárból ha napközben is abból iszik,mostmár dobd ki a cumisüveget:)Szerintem lekéne szoktatni a tápszerről írtó nehezen fog átállni a rendes ételre és "mindjárt"ovis lesz,már azt kellene egye amit ti! A tápszer reklámfogás pénz ,sok pénz valakinek...
2010. szept. 4. 13:55
 2/7 anonim ***** válasza:
Az én lányom 4 éves, reggel kap kakaót, utána úgyis fogat mos. Én simán levágtam a cumi tetejét, így átmeneti lett a szopizás és a kemény csőrös pohár között, fekve issza nagyon ritkán csordul ki a párnára- ha még túl mélyen aludt, de muszáj menni az oviba. Oldalt fordul, úgy rakom a szájába, és hanyatt fordul vele.
2010. szept. 4. 13:59
 3/7 anonim ***** válasza:
22%
Miért kell lefekvéskor 2 éves gyereknek 2,5 deci tej? Egyen vacsorát, igyon utána tejet, fogmosás, alvás. Nem csecsemő már, főleg tápszerre nincs szüksége.
2010. szept. 4. 14:04
 4/7 anonim ***** válasza:
Az én 2és fél évesem van mikor bögréből simán, vagy bögréből szívószállal, néha esetleg csőröspohárból issza a tejet, esténként kakaót. Nálunk a cumisüveg aránylag hamar eltűnt a színről, de ismerek olyat is, aki 3 évesen 2-es lyukú aventesből iszik mindent. Ez azért már erős szerintem!
2010. szept. 4. 14:07
 5/7 anonim ***** válasza:
Előző 14.07-es vagyok. Azt lehagytam, hogy nálunk a vacsorához kapja a kakaót, vagy tejet, utána fürdés és fogmosás.
2010. szept. 4. 14:08
 6/7 anonim ***** válasza:
Az én gyerekem még tápszert kap 22 hónaposan, mivel tejérzékeny, nem ihat tejet. Este még ő is cumisüvegből issza, kb. 2,5 decit. Napközben mindent pohárból iszik. Mi használtunk csőrös poharat is kisebb korában, de már nem használjuk, ügyesen iszik szívószállal is és pohárból is.
2010. szept. 4. 14:22
 7/7 anonim ***** válasza:
20 hónapos kisfiam csőrös itatóból kapja a tápspzert. Puhább féle - Avent és puha gumiból van. Nekünk egy cumink volt, mert sokáig szopott, majd a cumiból vizet ivott, és nem akartam több cumit venni, amikor az tönkrement, így itatópoharat vettem.
2010. szept. 4. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!