2 évesen a tejet cumisüvegből vagy csőrösből adjam?
Figyelt kérdés
Kislányom napközben pohárból iszik, de az esti tejet / tápszert cumisüvegből kapja (mert pohárból max 0,5 dl-t iszik meg, így meg 2,5-et). Fogai szempontjából jobb lenne a csőrös pohár (üresen kapja a tejet, tehát nem kakaó, nem cukros)?2010. szept. 4. 13:48
1/7 anonim válasza:
Miért kell neki tápszer? Csőrös pohár semmire se jó,adj neki pohárból ha napközben is abból iszik,mostmár dobd ki a cumisüveget:)Szerintem lekéne szoktatni a tápszerről írtó nehezen fog átállni a rendes ételre és "mindjárt"ovis lesz,már azt kellene egye amit ti! A tápszer reklámfogás pénz ,sok pénz valakinek...
2/7 anonim válasza:
Az én lányom 4 éves, reggel kap kakaót, utána úgyis fogat mos. Én simán levágtam a cumi tetejét, így átmeneti lett a szopizás és a kemény csőrös pohár között, fekve issza nagyon ritkán csordul ki a párnára- ha még túl mélyen aludt, de muszáj menni az oviba. Oldalt fordul, úgy rakom a szájába, és hanyatt fordul vele.
3/7 anonim válasza:
Miért kell lefekvéskor 2 éves gyereknek 2,5 deci tej? Egyen vacsorát, igyon utána tejet, fogmosás, alvás. Nem csecsemő már, főleg tápszerre nincs szüksége.
4/7 anonim válasza:
Az én 2és fél évesem van mikor bögréből simán, vagy bögréből szívószállal, néha esetleg csőröspohárból issza a tejet, esténként kakaót. Nálunk a cumisüveg aránylag hamar eltűnt a színről, de ismerek olyat is, aki 3 évesen 2-es lyukú aventesből iszik mindent. Ez azért már erős szerintem!
5/7 anonim válasza:
Előző 14.07-es vagyok. Azt lehagytam, hogy nálunk a vacsorához kapja a kakaót, vagy tejet, utána fürdés és fogmosás.
6/7 anonim válasza:
Az én gyerekem még tápszert kap 22 hónaposan, mivel tejérzékeny, nem ihat tejet. Este még ő is cumisüvegből issza, kb. 2,5 decit. Napközben mindent pohárból iszik. Mi használtunk csőrös poharat is kisebb korában, de már nem használjuk, ügyesen iszik szívószállal is és pohárból is.
7/7 anonim válasza:
20 hónapos kisfiam csőrös itatóból kapja a tápspzert. Puhább féle - Avent és puha gumiból van. Nekünk egy cumink volt, mert sokáig szopott, majd a cumiból vizet ivott, és nem akartam több cumit venni, amikor az tönkrement, így itatópoharat vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!