Mitől piros és fáj a nunija?
Már szobatiszta lányom panaszkodott, hogy fáj ott lent. Megnéztem neki és hát elég piros a kisajak és a környéke, visított mikor meg akartam törölni neki! Szerintetek kicsípte neki a pisi? Mivel segíthetnék neki? Holnap gondoltam egy kis kamillás ülőfürdőre, szerintetek?
Aki találkozott hasonlóval leírná mitől van és mivel kezelte? A hüvely környékét gondolom nem kenhetem be semmivel a fertőzés elkerülése végett de akkor mit tegyek?
Köszönettel
Mocskos gyorsan vidd orvoshoz!!!
A pelusról leszokás időszakában-és utána hajlamosak fertőzéseket elkapni.
Ezt nem házilag kezeljük!!!!
(és mint tudjuk a gombának nem tesz jót a meleg, a nedves környezet)
Az én lányomnak is van olyan,hogy bepirosodik,nekünk a védőnő az ajánlotta,hogy neogranormonnal kenjem neki.1x-2x bekentem és elmúlt...
Azért a "mocskos gyorsan" kicsit durva volt,de persze nézesd inkább meg dokival...
Nálunk is volt ilyen, sajnos nem egyszer. Mióta ovis a leányzó, állandó probléma lett belőle. Nem csak az én gyerekemnek. Az anyukák 90%-a panaszkodott, hogy a dadusok nem segítenek a kiscsoportosoknak pisiléskor rendesen kitörölni.
A doki Sudacremet javasolt, tényleg el is mulasztotta, de visszatért újra meg újra. A végén egy homeopata gyerekorves segített, adott alkati szert, azóta nincs gondunk. Kopp-kopp-kopp.
Ebben a korban sajnos nagyon gyakori, nyilvánvalóan nincs kitörölve a puncija pisilés után. Ők még nem elég ügyesek, felnőtt segítsége szükséges. Neogranormon krémmel néhány napig naponta 3-4 szer bekened, akkor elmúlik, Éjszakára érdemes kicsivel vastagabban felkenni.
Pisilés után mindig alaposan szárazra kell törölni a puncijukat és bizony nem árt minden este, a fürdésnél rápillantani, hogy nincs-e picit kipirosodva, akkor elerülheted, hogy legközelebb is ilyen mértékig súlyosbodjon az állapota.
Köszi mindenkinek aki írt!
A "mocskos" írója biztos hiper-szuper anyuci, aki mindenben alapos!
Na mindegy!
Szóval a doki Alsol kenőcsöt és Primafucort ajánlotta felváltva kenni naponta 2x - 2x!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!