Iszik a gyermeked Nesquik kakaót?
Figyelt kérdés
Ha igen milyen sűrűn és mennyit?
Az én fiam 20 hós. Reggel és este kap kakaót, kb 2 dcl tejbe teszek neki 1,5 tk kakaóport, imádja! :)
2010. aug. 18. 13:59
2/25 anonim válasza:
nem, ő macikávét kap a tápszerébe néha(mivel allergiára hajlamos, nem kap se tejet, se kakaót egyelőre).
20 hónapos.
3/25 anonim válasza:
Ugyanígy csinálom és ugyanannyiszor. 23 hónapos lányzónak.
4/25 anonim válasza:
2 éves és nem kap semmiféle kakaót. Ha majd adok neki, akkor se ilyet fogok adni, hanem olyat, ami igazán látott kakaót, sima kakaóporból fogom csinálni. A Nesqiket én se iszom meg.
5/25 anonim válasza:
Mi a baj már a nesqukel is?Atya Isten...
2éves fiam is imádja,reggel 2dc és este 2dc tejet iszik,1 kiskanállal.
6/25 anonim válasza:
Én szeretem a nesquiket, a fiamnak /15 hós/ is szoktam néha csinálni. Nem allergiás semmire.
7/25 anonim válasza:
Én nem szeretem... ennyi. Nem kell ebből ügyet csinálni! A gyerekem nem iszik tejet, tehát nem tudok neki kakaót se adni... még szopik.
8/25 anonim válasza:
Hát persze! Felváltva, macikávé, nesqik, és tej, reggel. Este meg ált.tej egy pici cukorral,mert ennek nyugtató hatása van:) Mert kicsit "superaktív kissrác, ha rajta múlna sosem aludna. Fáradhatatlan :)2 éves
9/25 anonim válasza:
persze. nem szoktam főzögetni. nem lesz tőle semmi baja, szerintem nagyon jó minőségű instant kakaópor. és egy bögrébe szoktam, másfél-két kanállal tenni, úgy nem is túl cukros(bár szerintem egy bögrébe legalább 4 kell, hogy íze legyen, de ő így is szereti). reggel-este szokott inni. macikávét azért nem adok neki, mert nem akarom, hogy rászokjon a kávé ízére. előbb-utóbb így is kávézni fog, de remélem inkább utóbb.
10/25 anonim válasza:
Nem! 3 eves es se csoki se cukor se mindenfele instant vackok.
Amugy az uccso hozzaszolonak annyit hozzafüznek, hogy a cukros tej nem kifejezetten nyugtato hatasu, söt eppen ellenkezöleg. A meleg natur tej, na az nyugtato hatasu. A cukor viszont minden esetben felpörget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!