Körömlakk 4 éves kislányra?
Mi a véleményetek? Kilakkoznátok neki, ha kérné?
Az én lánykám 4 éves, nagyon öntudatos kislány, szeret öltözködni. Megkért rá, hogy neki is lakkozzam ki a körmét, amikor a sajátomat is csináltam (nem piros :-) )
Én szoktam magam sminkelni, körmöt lakkozni, stb. szóval ő ezt látja.
Van világosrózsaszín meg átlátszó és szolidan csillámos lakkom, szerintetek nem nagy gáz, ha valamelyikre hagyom magam elcsábítani? Vagy hülyének nézik ilyennel szülőt és gyereket? Mi a tapasztalatok, véleményetek?
Az én lányom is próbálkozik, ő is 4 éves, de én határozottan megmondtam neki, hogy majd ha nagy lesz.
Én nem szeretném, hogy már kicsinek kis cicababa legyen, maradjon csak igazi gyerek. A száját néha kirúzsozhatja, szájfénnyel,, de az is csak szigorúan itthon. Szerintem most kell gátat szabni nekik, mert aztán már 12-13 évesen plázacicák lesznek. Éretelmes gyereknek meg lehet mondani, hogy mi való egy kislánynak és mi nem.
A gyerek a szülő tükörképe.
Csak magadról állítasz ki bizonyítványt.
Viszont túlzottan hangsúlyozod nála a nemiséget, és túl korán, ez nem jó, viszont a tiltás ártana.
Egy biztos kelendő lesz a férfiaknál egy bizonyos kor után, mert ha már 4 évesen felnőtt dolgokat akar csinálni, akkor 14 évesen már esetleg szexelni is akar.
Te tudod, a te gyereked.
Én nem lakkozom a körmöm és nem is hosszú, mert nem szeretem, a lányom sem akarja lakkozni.
nézd meg az anyját vedd el a lányát -szöveg rátok aztán igaz lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!