Milyen székmagasítót érdemes venni?
Figyelt kérdés
1,5 éves lányom már nem igen akar megmaradni az etetőszékben, a széken viszont szépen ül. Viszont kissé alacsony még neki. Néztem többet is a neten, de nem tudom, melyik lenne jó.2020. aug. 26. 22:11
1/5 anonim válasza:
Én lehet, hogy eladnám az etetőszéket és vennék egy magasított gyerekszéket az Ikeában.
2/5 anonim válasza:
Chicco pocket snack
Fantasztikus találmány! Kettő is volt nekünk belőle, az egyik mindig a kocsiban volt és mindenhova vittük és abba ültettük éttermekben.
Otthon is kiszorította a nagy dög etetőszéket, azt meg is bántuk hogy megvettük, hamar el is adtuk.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de inkább olyant szeretnék, amiről az asztalról tud enni. Másik etetőszéket sem szeretnék, mert jön a kistesó és neki még jól jöhet. De akkor majd még nézelődök.
2020. aug. 27. 10:01
4/5 anonim válasza:
Ezt nem értem. Ez a Chicco olyan. A tálcáját nem muszáj rátenni! Mi pl sose használtuk. A mi asztalunkról evett, mellettünk ült.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, utána nézek.
2020. aug. 28. 09:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!