Hungarista és Hitlert éltető zenéket hallgat. Nagymagyarországos, Hitleres, Szálasis pólókban, fehérfűzős acélbetétes bakancsban járkál. Vaskeresztes, horogkeresztes medálja van. A minap szerzett valahonnan egy horogkeresztes náci zászlót, és felaggatta a szobája falára a poszterei mellé. A posztereken hungarista jelképek, alakok, katonák vannak, valamint elmaradhatatkanul Hitler arcképre. Köszönni vagy úgy köszön, hogy "Adjon isten szebb jövőt!" vagy "Adjon isten, éljen Szálasi!". Skinheadekkel barátkozik, isznak, cigiznek. A pasija is egy kigyúrt kopasz, skinhead állat, aki ráadásul 7 évvel idősebb nála. Rasszista is lett. Ha valahol a cigány, a zsidó, vagy a néger szót hallja, elkezdi őket szidni változatosan káromkodva. Egy kocsis is megirigyelhetné a leányzót. Sokszor rongál az utcán (pl üveget tör be, kukákat gyújtogat), verekszik. Nem tudom, mi tévő legyek. Mit csináljak vele? Még csak 15 éves!
szobafogság. pszichológus. tetszik nemtetszik alapon. én sem szeretem a különböző kisebbségeket, de amíg te vagy felelős érte, addig a te szabályaid élnek... mindennek van kultúrált formája.
2010. jún. 6. 16:18
2/47 anonim válasza:
Nyugodj meg, kinövi. Nekem is sok ismerősöm esett bele a skinhead-korszakba, mára egytől egyik normális egyetemisták és csak röhögnek az akkori énükön.
Tenni nem sok mindent tudsz, sajnos a megszorítások csak még nagyobb lázadást vonnának maguk mögé.
2010. jún. 6. 16:18
3/47 anonim válasza:
Most már késő siránkozni. Te nevelted rosszul, h hagytad h ilyen körökben mozogjon. Miért nem szedeted le a zászlóit ha annyira zavar? Nem értem miért nem tudsz egy 15 éves gyerek fölé kerekedni. Én soha nem voltam ilyen hülye, de ha a legkisebb jele is lett volna, a szüleim megöltek volna.
2010. jún. 6. 16:22
4/47 anonim válasza:
Kinövi? Ezt? Ez azért már nem csak egy ilyen "poénból felhívjuk a rendőrséget, és röhögünk a telefonbetyárkodáson" dolog! Ez már súlyos! Vidd pszichológushoz minél előbb! Bár ezt már ahogy látom elég sok időbe fog telni kigyógyítani belőle... A barátját meg szép finoman próbáld meg leépíteni (vigyázz, nehogy a végén meglincseljenek, úgyhogy tényleg csak óvatosan), nehogy amit a pszichológusnak sikerül jó irányba alakítania a lányodon, azt elrontsa!
Amúgy ne haragudj, de muszáj kimondanom, lehet lepontozni, de nem érdekel. Előbb nem jutott eszedbe, hogy gond van a lányoddal? Az ember lánya nem kezd el egyik napról a másikra Hitler képeket kiaggatni a szobájában!
2010. jún. 6. 16:24
5/47 anonim válasza:
első válaszoló vagyok. a másodikkal teljességgel nem értek egyet. 20 éves múltam, és bár sokakat nem szeretek, de tolerálni mindenkit kell tudni. nem voltak ilyen fellángolásaim, és úgy érzem, ha lettek volna, a szüleim tesznek ellene. a 15 éves inkább gyerek, mint felnőtt. jelenleg pedig jogilag a szülő felelőssége. nem szabad hagyni az ilyesmit, mert a felborítunk 2 kukát magatartás nem egyenlő azzal, hogy megverünk valakit, mert más a vallása, vagy a bőrszíne. ezt tudatosítani kell a gyerekben is.
2010. jún. 6. 16:25
6/47 anonim válasza:
még csak 15 éves.majd kinövi.tipikus lázadó tini.én a rocker korszakkal voltam így és én is kinőttem belőle.bár ha vmi "csúnyát"apu meghallott rólam, elég alaposan helyre lettem rázva.az ideig óráig rendbe rakott.lehet, h egy kis "atyai pofon" nem ártana a kisasszonynak se.
2010. jún. 6. 16:27
7/47 anonim válasza:
Nekem sátánista korszakom volt, anyám le is tépkedte a falamról a posztereket, meg minden, azt hiszem jól is tette.
Az ilyen hülye viselkedéssel egy gyerek magára akarja felhívni a figyelmet, valami nincs vele rendben de nem beszél róla mert nem bízik benned, ami elég rossz. Beszélnetek kéne rendesen, és elérni hogy elmondja mi a gond. Ez a viselkedés már nagyon sok, ha ezt mindet megteheti akkor nem foglalkozol vele eleget úgy gondolom. Változtass, te is hibás vagy és ő is. Beszélgessetek, mondd el hogy szereted, talán ezt sem tudja és hiányzik neki... egy pszichológus sem ártana ha más nem segít.
2010. jún. 6. 16:27
8/47 anonim válasza:
Nem,nem őrült meg:D
Amúgy meg hogy milyen cuccokban járkál....gondolom azokat te finanszírozod,mert egy acélbetétes bakancs min. 20 ezer. Nekem is van Nagy-Magyarországos pólóm (de csak pizsamának használom) és én is hallkgatok Archívumot,Vádlókat,Divizió88-at. De én átlagosan öltözködöm mert azokba a cuccokba nem érezném magam elég csajosnak...
Szerintem ne tilsd meg neki hogy mit viseljen,vagy hogy mivan a szobája falán. Ha szerencséd van lehet hogy még ki is növi. Viszont a rongálásoktól azért beszélgess el,mert még rendőrségi buli is lehet belőle.
Pasijával,cigivel,piával nemtudom mit lehetne tenni mert ha tiltod ha nem úgyis megcsinálja..ismerem a mai fiatalokat énis pont 15 vagyok.
Kérdezgesd ki jó alaposan az eszméről,mit lát benne stb. Kitudja lehet hogy semmit se tud rólla, csak annyit hogy "éljen a nemzetvezető". Csak higgadtan és ne ordíts vele,azt utáljuk. Próbálj jó fej lenni.
2010. jún. 6. 16:31
9/47 anonim válasza:
Te hibád!
2010. jún. 6. 16:33
10/47 anonim válasza:
A fiamnál is volt egy hasonlo idöszak 15 évesen.Nem ennyire sulyos nem csinált az utcán semmi rosszat.Tele volt a szobája horogkereszt,zászlok amit eltudsz képzelni Kárpátia szoltt egésznap.Kinötte legalábbis lejjeb hagyott most már csak a zászlo van kinnt.Távolitsd el a baráttol szrt az viszi bele Én szépen beszéltem vele,hogy van kiskoruak börtöne simán elkapják beviszik Na attol észhesztért. Mondogattam neki,hogy egy kocsi megáll melette betuszkolják jol megverik,és még olcson megussza.Aztán észhez tért.Már csak a kárpátia zásztlok és énekek mennek horogkereszt eltünt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!