Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit mondhatnék nekik?

Mit mondhatnék nekik?

Figyelt kérdés

szal most nagyon nagy büntibe vok, mert csintam vmi állatságotXD

és nem maradhatok lent suli után, viszont nekem ez elég fontos lenne nőügyek miatt:D

szal mit tudnék nekik mondani?szal 11 körül végzek és így 4 óráig kéne lennt maradnom néha néha hamarabb

2010. máj. 20. 19:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Miért mit csináltál? Hogy adjunk tanácsot, ha le se írod mi van!
2010. máj. 20. 19:44
 2/15 A kérdező kommentje:
hát voltunk olyan állatok, h a budiba gyújtogattunk aztán most igazgatóit kaptam, iskola után rögtön menni köll haza, le nem mehetek, és ami a legnagyobb, h elvisznek pszihológushoz...XD
2010. máj. 20. 19:48
 3/15 anonim ***** válasza:
73%
Gyökér vagy, így tömören. Nem lenne ám egyszerűbb nyugodtan megülni a seggeden minden baromság nélkül, akkor mehetnél délután oda, ahová akarnál. Most ÍJ.
2010. máj. 20. 20:03
 4/15 A kérdező kommentje:
jóvan tom h állatok vagyunk de vmi hasznos választ pls!!!
2010. máj. 20. 20:06
 5/15 anonim ***** válasza:
Jobbat akkir sem tudok, egy ideig csináld már, amit a szüleid modanak, maradj otthon és tnaulj vagy akármi, aztán próbálkozz náluk, hogy találkoznál egy lánnyal, hadd maradhass kicsit tovább suli után meg segíthetnél otthon ésatöbbi...
2010. máj. 20. 20:11
 6/15 anonim ***** válasza:
Azt azért mond már el mi a francnak kell naponta föltenni a kérdést?
2010. máj. 20. 20:29
 7/15 anonim ***** válasza:

Kedvesem,nekem se ragyogó a helyesírásom így semmi jogom ,nincs mást megszólni,de van amit többször elkellet olvasnom,mert NEM értettem.

Igen,ezt a kérdést már énis olvastam egyszer.

Figyeljél oda,máskor nem csinálsz ilyet,nem kell még több hülyeséget csinálni.Leülüd a büntetésed aztán nem csinálsz többet ilyet.Szerinted ha már msot megszeged akkor milesz?Kapsz egy nagyobb büntetést,aztán sírhatsz.

Milyen női ügyeid lehetnek ugyan??11-4-ig??Ezt oszd már meg velünk.

2010. máj. 20. 21:27
 8/15 anonim ***** válasza:
Szüleid ismerik az órarendedet?
2010. máj. 21. 01:16
 9/15 A kérdező kommentje:
ofc h ismerik, mert mindent tudni akarnak rólam...amúgymeg a nőügyeket úgy hívják h udvarlásXD:D
2010. máj. 21. 06:34
 10/15 A kérdező kommentje:
nade a büntetésem jövő év végéig szól!!!
2010. máj. 21. 06:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!