Mit mondhatnék nekik?
Figyelt kérdés
szal most nagyon nagy büntibe vok, mert csintam vmi állatságotXD
és nem maradhatok lent suli után, viszont nekem ez elég fontos lenne nőügyek miatt:D
szal mit tudnék nekik mondani?szal 11 körül végzek és így 4 óráig kéne lennt maradnom néha néha hamarabb
2010. máj. 20. 19:35
1/15 anonim válasza:
Miért mit csináltál? Hogy adjunk tanácsot, ha le se írod mi van!
2/15 A kérdező kommentje:
hát voltunk olyan állatok, h a budiba gyújtogattunk aztán most igazgatóit kaptam, iskola után rögtön menni köll haza, le nem mehetek, és ami a legnagyobb, h elvisznek pszihológushoz...XD
2010. máj. 20. 19:48
3/15 anonim válasza:
Gyökér vagy, így tömören. Nem lenne ám egyszerűbb nyugodtan megülni a seggeden minden baromság nélkül, akkor mehetnél délután oda, ahová akarnál. Most ÍJ.
4/15 A kérdező kommentje:
jóvan tom h állatok vagyunk de vmi hasznos választ pls!!!
2010. máj. 20. 20:06
5/15 anonim válasza:
Jobbat akkir sem tudok, egy ideig csináld már, amit a szüleid modanak, maradj otthon és tnaulj vagy akármi, aztán próbálkozz náluk, hogy találkoznál egy lánnyal, hadd maradhass kicsit tovább suli után meg segíthetnél otthon ésatöbbi...
6/15 anonim válasza:
Azt azért mond már el mi a francnak kell naponta föltenni a kérdést?
7/15 anonim válasza:
Kedvesem,nekem se ragyogó a helyesírásom így semmi jogom ,nincs mást megszólni,de van amit többször elkellet olvasnom,mert NEM értettem.
Igen,ezt a kérdést már énis olvastam egyszer.
Figyeljél oda,máskor nem csinálsz ilyet,nem kell még több hülyeséget csinálni.Leülüd a büntetésed aztán nem csinálsz többet ilyet.Szerinted ha már msot megszeged akkor milesz?Kapsz egy nagyobb büntetést,aztán sírhatsz.
Milyen női ügyeid lehetnek ugyan??11-4-ig??Ezt oszd már meg velünk.
8/15 anonim válasza:
Szüleid ismerik az órarendedet?
9/15 A kérdező kommentje:
ofc h ismerik, mert mindent tudni akarnak rólam...amúgymeg a nőügyeket úgy hívják h udvarlásXD:D
2010. máj. 21. 06:34
10/15 A kérdező kommentje:
nade a büntetésem jövő év végéig szól!!!
2010. máj. 21. 06:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!