Hogyan győzzem meg őket?
szal az vna hogy cigizek, de ezt ők nem tudták, viszont ma hallották a fodrásztól, h cigizek, anyám nem hisz nekem(ezt már megszoktam) apám igen. Mit tehetek, hogy télleg elhidjék, hogy nem cigizek?
szagot nem éreznek rajtam, cigim nagyon jól van elrejtve.
Megértem, hogy anyukád nem hisz neked.
Hány éves vagy? Miért nem vallod be, hogy dohányzol?
Ha elég idős vagy már hozzá, akkor szólj nekik, hogy inkább tudjanak róla, mennyit szívsz, mint a hátuk mögött kétszer annyit dohányozz.
Ha nem vagy még hozzá elég idős, akkor inkább szokj le, ameddig tudsz.
21 éves vagyok, 15 éves korom óta dohányzom, nagyon szeretnék leszokni, de hosszas dohányzás után már nehéz.
Azt ugyan nem tudom hány éves vagy,de borzalmas helyesírásod van!
Ha a lányom ilyen helyesírással rendelkezne én se hinnék neked.
Egyébként édesanyád pont ez miatt nem hisz neked,mert msot is hazudozol neki.Apukád még nem ismert ki,de anyukád már úgy látszik nagyon jól ismer.
Ami elég szomorú,hogy még tovább hazudnál.
Úgy gondolom akárhány éves vagy ennyi sütnivalód lehetne,hogy ha már dohányzáson jár a fejed,őszinte legyél,bár mit is várunk kedves kérdező,ugyan mit??!
Hát gondolom hiába járatjuk a szánakt (kezünket) úgyse fogod bevallani.
Minnél jobban gyűzködöd magad annál jobban fogsz gyanússá vállni.Pár hónap múlva úgyis kifog derülni a valóság és aztán teheted fel megint a kérdést,csak egy kicsit átfogalmazva,addig is hazudozz a szüleidnek.
Gratulálok.
Mond neki a szemébe:
"Anyu,te tényleg ezt nézzed ki belőlem??"
Aztán,ha ezek után se vagy képes bevallani ott azért már valami gond van.
nem kamu, és nem fogom bevallani, mert a nagyaném tüdőrákba halt meg(1 szálat életébe nem szívott) nagyapámat meg bagó miatt műtötték tüdőrákkal,aszthmás is vok, tudom hogy ezzel 2szer annyi kockázatot vállalok be, de leszarom, mert azt hogy cigizzek csak anyám érte el...
ha megkérdem tőle, hogy ezrt nézi e ki belőlem azt fogja mondani, hogy nem tudja mit nézzen, (énis jól ismerem őt) és ő nem ismer engem, ő ccsak megpróbált sztem most vmi őj taktikát...najó akk nem fogiom bizonyítani, csak élem tovább a megszokott életem... azok akik nem csak nekem papltak, hogy ez nem jó azoknak ment a zöld kéz amm 13/f(bár ezzel most jó nagy felháborodást szülökXD)
Kedves 16:57, megsúgom, neked ezerszer rosszabb a helyesírásod :).
Legalább akkor ügyelhetnél rá, hogy ne legyen benne hiba, mikor előtte leoltasz valakit pont emiatt. Ez így, már meg ne haragudj, de elég ciki.
Nos, kérdező, nem írtad ugyan mennyi idős vagy, de gondolom még kiskorú.
Azt javaslom neked, hogy valld be a szüleidnek, hogy dohányzol.
Valószínűleg nem fogják értékelni, hogy füstölsz, de az őszinteséged annál inkább. L/23
Ha a családban volt tüdőrákos, emellett asztmás is vagy, és mégis szívod, az már gigászi ostobaság. De mindegy, nem lebeszélést kértél. Az már a magad baja, ha a cigi negyvenéves korodra (ha megéred) tönkretesz.
Én ha tudom, hogy hazudni fogok előre felkészülök rá. ismerem a szüleimet, pontosan tudom mire hogyan reagálnak. Előre lefuttatom a fejemben a párbeszédet, a várható reakcióikat és előre megfogalmazom rá a válaszokat. Aztán végigpörgetem a fejemben az egészet még párszor, finomítok rajta, hogy teljesen természetesnek hasson. Ez összesen maximum negyedórát vesz igénybe. És ne úgy képzeld el, mint valami huszadrangú film gagyi főgonosza, hogy áll a tükör előtt, prédikál és sátánian röhög. :) Egy hangot nem kell kiadni ehhez, és pár perc elég séta közben vagy buszon. Jah és kell kibúvót hagyni: az a legjobb - ha megoldható -, hogy teljesen a valóság ellentétét mondod, hanem ferdítesz, féligazságokat használsz. Meggyőzőbb: én még soha nem buktam bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!