Megengednéd hogy a majdnem 16 éves lányod egy cigány fiúval járjon?
Köszi a választ azt hittem majd csak off-olásokat kapok:)
Próbáltam már velük beszélni de amit feljön ez a téma csak a kiabálás van:S Apu még hagyján de anyu...Nagyon nehéz így titokba lenni már több mint 1éve de a szerelem mindent kibír.És remélem majd 1szer beletörődnek.
Biztos nagyon elítéltek majd, de a véleményem az, hogy én sem szeretném, hogy a lányom egy roma fiúval járjon.
Ismerek nagyon rendes romákat és némelyik rendesebb mint egy "magyar", de a szokások eltérőek.Nem biztos, hogy össze tudnak szokni a családok. Mert a fiúval együtt jön a család is. Persze lehet mondani, hogy te a fiúval vagy, de ott a család is és nagyon megtudja keseríteni az életet.
Elcsépelt mondat, de lakva ismeri meg az ember a másikat!
ha 18 elmúltál nem tudnak semmit tenni. már 16 felett is csak nagyon nagyon keveset, nem valószínű hoyg megnyernék a pert, sőt, a párod családja feljelentheti őket ombudsman-nál, azért szerintem még bírjátok addig titokban amíg elmúlsz 18. Ha emúltál beszélj a szüleiddel, de nagyon figyelj rá hogy türelmesen, okosan észérvekkel győzd őket meg, és ha ők kiaálnak se gyere ki a sodrodból, csak egy esélyt kérj a párodnak. A szokások valóban különböznek, de azért azt is hozzátenném hogy a mai romák már nem ragaszkodnak a szokásaikhoz annyira, és egyáltalán nem biztos hogy nem fognak alkalmazkodni a helyzethez, főleg hogy ez csak a kérdezőn és a párján múlik. Nyilván a fiú cslaádja előbb akar majd unokákat és esküvőt, de ha a fiú megérti a kérdezőt semmi probléma nem lesz.
-első voltam.
A szülei se nem szeretnék ha túl hamar családot alapítanánk.Azt mondta ha oda is költözök majd 18 évesen hozzájuk,járjon a fia is iskolába vagy tanfolyamokra és én is.Aztán jöhet a munka és majd utánna ház gyerek stb.Mondjuk nagyon szeretjük a gyerekeket úgy hogy olyan 20 évesen szeretnék is egyet.De hamarább nem.
Köszi szépen neked a válaszokat(első) sokat segítettél:)
Utolsó nagyokosnak: a magyar eleve kevert nép, szóval ezt buktad.
Kérdezőnek: Meg. Nekem mindegy volna, hogy néger, cigány, kínai, magyar vagy bármi. A személy maga érdekel, nem a származása. Javaslat: két évet kibírtok titokban, ha tényleg szeretitek egymást. Utána meg a ti döntésetek, nem a szülőké. A szülők fontosak az életben és mindig jó, ha jó kapcsolatod van velük, de az ember jövője a saját munkájában, személyében és a maga által alapított családban van, nem a szüleiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!