Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Most hiába tepertem? Ti, hogy...

Most hiába tepertem? Ti, hogy fogjátok fel?

Figyelt kérdés

Egy lányba szerelmes voltam, miatta tanultam sokat, otthon is miatta segítettem nagyon sokat. Iskola egyik legjobbja lettem, de hiába, egy bulizós vagány belevaló srácot választott.

A lány nem engem választott, egy olyan srácot választott akit 1 hónapja ismer, engem meg óvoda óta.

17F

2015. jan. 20. 18:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem volt hiába.

Hisz' azt írtad, az egyik legjobb lettél! Ez nagy dolog!

És a jövőben ez sokkal többet jelent, mint az, h 1-2 hónapig járj a lánnyal, akinek úgy tűnik a buli és a laza csávók a fontosa(bba)k.

2015. jan. 20. 18:48
 2/5 anonim ***** válasza:
71%
Te vagy az, aki írt nekem? :D (a másik "szerelmi vallomásos" lány vagyok)
2015. jan. 20. 19:40
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
szerintem bármilyen ok miatt is változtattál ezeken a dolgokon, csak előnyöd származhat belőle hosszabb távon. Egy tanács, ha megfogadod: bármit is teszel, csak belső indíttatásból tedd, ne azért, hogy egy lánynak vagy bárkinek tessen. Azért tedd, mert te helyesnek látod. Elég nagy vagy már hozzá. És ha valamiben nem érsz célt, ne szegje rögtön a kedved. Ha az iskola egyik legjobbja vagy, amúgy is biztos lesz lehetőséged barátnőt választani!
2015. jan. 20. 21:14
 4/5 anonim ***** válasza:
70%

Figyelj Haver! Szerintem örülj, hogy így lett! Hidd el, megvan annak az oka, hogy ő miért nem része többé az életednek, és amíg volt, miért volt!? A lényeg az, hogy a csaj motivált téged, és ez jó! Ő volt a te múzsád erre az időre. Ő inkább "rosszkislány". A "rosszkislányok" előbb-utóbb elkorcsosulnak. Te is le akarsz süllyedni egy ilyenhez, aki nem téged választott? Erre mondják azt, hogy: "Te túl jó vagy hozzá!"

Hidd el, nem baj, hogy így történt. Lehet nem saját magadtól lettél szorgalmas, de majd pont ez fog téged előrevinni az életben! A szerelmek csak jönnek-mennek, te is meg ofgod találni majd azt a csajt, aki illik hozzád, és akkor majd te is belátod majd, hogy így volt jó! Fel a fejjel, Haver! ;)

2015. jan. 21. 01:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Lesz majd olyan ,akiért az is megérné h kirabolj egy bankot. Van olyan, akit azt sem érdemli meg ha tanulsz miatta es jot teszel magadért
2017. aug. 11. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!