S. O. S.! A szüleim folyton azt mondják, hogy kamasz vagyok, meg célozgatnak rá, pedig én nem akarok az lenni és nem is vagyok az! Mit csináljak? 11/L
Nem tudom, mit csináljak, hiába mondom nekik, hogy dehogy, folyton ezt mondogatják!
Oké, nem olyan vagyok, mint 6 évesen, figyelek a külsőmre, néha szerelmes vagyok, keresem önmagam, de mégsem vagyok olyan, mint egy kamasz. Mit csináljak?? 11 (nemsokára 12)/ L
1.: Inkább gyerek vagyok, mint kamasz.
2.: Ciki, hogy folyton felhozzàk ezt, pl. valamelyik nap valahogy szóba jött a làzadás, anya meg mondta, hogy én jól tudom, mi a lázadás. Olyan ciki!!
Majdnem 12 évesen már nem esel a kislány kategóriába, de ha jobban tetszik, akkor hívd tinédzsernek. Miért, milyen egy kamasz? Nincsenek elvárások vagy szabályok, de elég nyilvánvaló, hogy kamasz vagy (már csak a stílusodból ítélve is) de ezzel nincs semmi gond. Nem kell csinálnod semmit, túlaggódod...
16/L
Kicsilány, ha nem vagy kamasz, miért ebbe a témába írtad ki a kérdést? :)
Egyébként tinédzser vagy, mert 11 vagy, és ennek szinonimája a kamasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!