Szülők, miért nem a Biblia szerint nevelitek kamasz gyermekeiteket?
Elképesztő, amiket itt ebben a témakörben olvasok. Kislányok élnek nemi életet. És nem, nemcsak a 13-14 évesekre gondolok. Mert egy 17-18 éves is gyermek és nem kéne férfiakkal paráználkodnia, házasság előtt! Az élet sokkal jobb lenne ha a szülők betartatnák a gyerekekkel a szabályokat, elvégre ez a generáció a jövő. Már kiskorban el kéne kezdeni. Kevesebb nemi beteg, és nem kívánt terhesség, és kevesebb lélek kerülne a pokolra! Miért nem látjátok, hogy jót akarunk , és Isten is jót akar? A Biblia pedig az ő szavát hirdeti.
Ti e-helyett mindent megengedtek, had igya magát részegre a buliban, had öltözzön kihívóan felkeltve ezzel a férfiak érdeklődését, és sorolhatnám. Esetleg ti sem vagytok különbek, és ezért nem tesztek ez ellen?
:D de jót nevettem
neharagudj kérdező de te így neveled a gyereked ? mert ne csodálkozz malyd ha 18 évesen elmenekül otthonról
:) ha kibírja 18éves koráig.
abban egyet értek hogy kicsit jobban kéne fogni őket, (sajnos saját tapasztalat) de hogy Biblia szerint. ugyan már...
Hát akkor mindenki jó szar ember lehet mert nem láttam még 100000 éves embert sétálni az úton...
De ha már ilyen jól ismered istent kérdezd már meg tőle hogy az a sok száz gyerek mit vétett ellene amiért éheznek???????
"Istennek nem tetsző életet."
Te hiszel Istenben, tehát neked létezik. Van, aki meg nem hisz benne, tehát számára nem létezik. Mért kéne olyan valaki előírásai szerint élni, aki nem is létezik? Most ne menjünk bele, h szted létezik-e, mert ugyanannyi bizonyítékod van rá, h létezik, mint annak, aki azt mondja, h nem.
Ajánlom ezt a kérdést. Izgalmas eszmefuttatások vannak:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallaskri..
mellesleg én kimondottan sajnálom azokat a gyerekeket akiket így nevelnek
Egy kicsit provokatívnak érzem a kérdés, de leírom a válaszom:
Engem nem így neveltek, de mivel járok gyülekezetbe, így sok olyan velem egykorút ismerek, akiket viszont igen. És egyet értek az ilyen neveléssel, nagy részt. Én úgy gondolom, hogy ha a gyermeket kiskorától kezdve következetesen nevelik, a jó példát látja a szülőktől és a környezetétől, akkor később a kamaszkorban már nem lehet (legalábbis nehezebb) belevinni őt a rossz dolgokba. Szerintem is fontosak a szabályok, sokszor mellettünk szólnak, csak nem vesszük észre, mivel csak azt látjuk, hogy meg van tiltva és korlátoz minket.
Nem azt mondom, hogy minden vasárnap rá kell kényszeríteni a gyerekre, hogy templomba menjen, de a Bibliában rengeteg olyan erkölcsi érték van leírva, amely birtoklása egyetlen embernek sem válik hátrányára.:)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!