Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Magányos vagyok, lassan jön a...

Magányos vagyok, lassan jön a téliszünet, mivel töltsem majd el?

Figyelt kérdés

Azonkívül, hogy elég sokat számítógépezek szokás szerint majd, meg szenteste estéjén rokonokkal leszek, Szilveszterkor tv-t nézek este, kéne még valamit csinálni, mert bele fogok őrülni a semmittevésbe és az unalomba.

Az az én esetemben esélytelen, hogy valakivel elmenjek valahova, bár arra vágynék legjobban, csakhát nincs senki aki eltűrne maga mellett, utálnak az emberek, egyedül vagyok.

Egyik nap ki takaríthatom még a szobámat, de ezeken kívül mit csinálhatnék még téliszünetben?

17/F

2013. dec. 18. 16:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Menj el valahova, ha mással nem akkor legalább a testvéreddel (már ha van). Segíts be otthon, rakj égősort a házra, tanulj. Keress valamilyen hobbit.
2013. dec. 18. 16:49
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha közel laksz ugorj be hozzám, kéne egy edzőpartner, 31.-én meg iszogatunk kicsit, vagy ha nem vagy ivós, akkor nézheted, ahogy én iszok.
2013. dec. 18. 17:52
 3/5 anonim ***** válasza:
2013. dec. 18. 19:12
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát... Ismerős a helyzet, viszont a héten kaptam egy páros mozijegyet (A hobbit - Smaug pusztasága, igaz, az első részt nem láttam, de lehet, hogy bepótolom), amit majd hétfőn fogok 'beváltani' egy osztálytársammal.

Ezen kívül én is ugyan így leszek, mint te, annyi különbséggel, hogy van bőven tanulnivalóm, szóval nem fogok unatkozni -annyira- és nem utálnak az emberek. Tudtommal.

2013. dec. 20. 17:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok ezzel. Valószínű, hogy a rokonlátogatásokon kívül olvasok, tévézek, netezek majd. Ha van kedved írj :) 16/L
2013. dec. 20. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!