Magányos vagyok, lassan jön a téliszünet, mivel töltsem majd el?
Azonkívül, hogy elég sokat számítógépezek szokás szerint majd, meg szenteste estéjén rokonokkal leszek, Szilveszterkor tv-t nézek este, kéne még valamit csinálni, mert bele fogok őrülni a semmittevésbe és az unalomba.
Az az én esetemben esélytelen, hogy valakivel elmenjek valahova, bár arra vágynék legjobban, csakhát nincs senki aki eltűrne maga mellett, utálnak az emberek, egyedül vagyok.
Egyik nap ki takaríthatom még a szobámat, de ezeken kívül mit csinálhatnék még téliszünetben?
17/F
Hát... Ismerős a helyzet, viszont a héten kaptam egy páros mozijegyet (A hobbit - Smaug pusztasága, igaz, az első részt nem láttam, de lehet, hogy bepótolom), amit majd hétfőn fogok 'beváltani' egy osztálytársammal.
Ezen kívül én is ugyan így leszek, mint te, annyi különbséggel, hogy van bőven tanulnivalóm, szóval nem fogok unatkozni -annyira- és nem utálnak az emberek. Tudtommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!