Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Vannak még olyan fiatalok...

Vannak még olyan fiatalok rajtam kívül, akik rühellik a lights off féle "bulikat"?

Figyelt kérdés
Én egyszerűen rühellem az összes ilyet,szánalmas hogy tele van páwákkal meg krvákkal.
2013. nov. 2. 14:29
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát, gondolom én már öreg vagyok ehhez, de elmondanád nekem mi az a lights off féle "bulik?
2013. nov. 2. 15:04
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
mi az a páwa meg milyen buli???
2013. nov. 2. 17:15
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozom az előttem szólókhoz. Miről beszélsz??? :D

Egyébként nekem az a tapasztalatom, hogy ha valamit egy ember szimplán nem szeret, akkor nem beszél róla, és kész. Tudod, a fiúk is sokszor azt a lányt "rühellik" a legjobban, akivel együtt szeretnének lenni, de ő meg mással érzi jól magát...

Gyanús, hogy nem is annyira utálod te ezt az egészet, csak voltál egy ilyenen ahol rajtad kívül mindenki jól érezte magát, te nem használtad ki a lehetőséget, szóval inkább eldöntötted, hogy neked ez igazából nem is annyira tetszik :)

2013. nov. 2. 18:08
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Eleve házibulikon kívül nem megyek másikra, oda kb. havonta 1-2 alkalommal.
2013. nov. 2. 18:25
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem, srácok, ezek szarok.:) Ezek ilyen szervezett bevételközpontú rendezvények, félóránként emelik a sör árát százforintokkal, hajnali egy körül már 1500 egy sör.... Persze más, esetleg erősebb italról ne is beszéljünk. (Bevinni nem lehet.) Persze jó, inni nem muszáj. De a buli maga nem nagy dolog, nincs túl jó hangulat, ugyanis: Szól a jó zene, és ennyi, van kis egyszerű lézerek stb., viszont akik ott vannak megjátszós semmilyen kis 13 éves csajok, akik ettől hiszik magukat nagynak, a srácok meg segghülye páwafiúk, akik egész nap a plázában lógnak, meg a szoliban, és úgy néznek ki mint egy címeres kcsög.

Szóval ezek nem jók... Vagyis a szervezett bulikkal nincs baj, csak az ilyen full divattáreklámozott bevételközpontú dolgokkal. Én maradok a házibuliknál, koncerteknél... (Pl ZP, Parkban van... Mondjuk Parkba 18 alatt nem engednek be.) Szóval nem olyan jók ezek... Nem arról szól, hogy jól érezd magad, csak a divatról...

Maradok a 'kisvárosi' házibuliknál...:)))

15/F

2013. nov. 2. 18:29
 6/8 anonim ***** válasza:
Tini lányok tömkelege, és tini fiúk akik lányoknak néznek ki, nekem jó bulinak hangzik. Egy ilyenbe egyszer elmennék csapatni. :) Lights off? Ez a neve, mint egy szórakozóhely, vagy ez nem tudom én sem mit jelent.
2013. nov. 3. 02:21
 7/8 anonim ***** válasza:
Én sem szeretem őket, főleg amiket hallok a hajógyáriról. A zene sem az én stílusvilágom, mindemellett pofátlanul drága is, ami nemis csoda, hisz ott nem az alkoholfogyasztás, hanem a drogozás dominál.
2013. nov. 3. 19:03
 8/8 anonim ***** válasza:
vannak 15 éves fiú vagyok és metálos
2013. nov. 5. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!