Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért van ennyire túllihegve...

Miért van ennyire túllihegve ez az "ott alvás" téma 16-17 éves lányok esetében?

Figyelt kérdés

Egyszerűen csak ámulok-bámulok egyes szülő véleményén, miszerint "18 alatt semmiképp", és hasonlók.

Ne értsetek félre, a felelőtlenül szexelő tinédzsereket én is elítélem, de egy párkapcsolatban élő felvilágosított 16-17 éves lány miért ne aludhatna a barátjánál?

A kérdésem nem provokáció céljából tettem fel, és mégcsak vitát sem akarok szítani, de egyszerűen nem értem.

2013. aug. 14. 18:10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
 1/94 anonim ***** válasza:
77%
Sosem értettem ezt a hozzáállást. Engem is engedtek ott aludni ennyi idősen a barátomnál (akivel 4 évig jártam), az első fél évben tényleg csak aludtunk. A második férfi az életemben a férjem lett, szóval az oldalon jósolgatott "majd k**va lesz belőle" sem jött be :D Mint mondják, a pénisz nappal is feláll, tényleg túl van lihegve az egymásnál alvás...
2013. aug. 14. 18:17
 2/94 A kérdező kommentje:
Pontosan így gondolom énis, ezért nem érzem reálisnak sok ember hozzáállását .
2013. aug. 14. 18:19
 3/94 anonim ***** válasza:
55%

Általában nem 17 évesek kérdezik. múltkor is 14-15 évesről volt szó, az szerintem azért bőven más.

Mert a tinikori szerelemnek nem az együtt alvásról kell szólnia, bőven ráér arra. Mindennek eljön az ideje, nem kell siettetni.

2013. aug. 14. 18:26
 4/94 A kérdező kommentje:
Tizenhatnál is bőven ugyan azon a véleményen van itt az emberek nagy százaléka, mint tizennégynél.
2013. aug. 14. 18:28
 5/94 anonim ***** válasza:
29%

Mindenki máshogy neveli a gyerekét. Véleményt kérdeznek, leírják mi az ő vélemény aztán kész, nem a válaszolóknak kell engedni hanem a kérdező szüleinek.

Én sem engedném, hogy a 16 éves lányomnál aludjon a barátja vagy ő nála. 25 évesen meg egy kiéget nő legyen.

2013. aug. 14. 18:31
 6/94 anonim ***** válasza:
89%
Első vagyok. 5-ös, erről beszéltem :D Mi köze van az együtt alvásnak a kiégéshez?? Ha nem minden hétvégén más pasi ágyáról van szó (amihez még ott aludni sem kell, elég egy buli, bár én sosem buliztam), akkor nem lesz kiégett...
2013. aug. 14. 18:33
 7/94 anonim ***** válasza:
38%
Nincs túllihegve. És nem a sex miatt, hanem mert egyszerűen nem illik. Amíg nagykorú nem lesz az én felelőségem, és az én szabályaim vonatkoznak rá. Próbálom úgy nevelni (igen nevelni és nem csináljon ami tetszik neki), hogy bizonyos erkölcsi és emberi normákat magáévá tegyen, ne csak nőjön mint a gaz. És itt is nagyon megváltozik majd azoknak az embereknek a véleménye akik TERVEZIK a babát és nem csak úgy becsúszik oszt van. Amíg valakinek nincs gyereke addig könnyű jófejnek lenni, hogy majd én.....
2013. aug. 14. 18:33
 8/94 anonim ***** válasza:
14%

"Mi köze van az együtt alvásnak a kiégéshez?? "

Az, hogy felnőtt kora kezdetére már semmi újat nem fog jelenteni egy kapcsolat csak azt ami tinikorban megszokott.

2013. aug. 14. 18:34
 9/94 A kérdező kommentje:

Először is: Miért lenne kiégett? Miért vonja maga után a szexet rögtön az együttalvás? Én élő példa vagyok rá, hogy nem teljesen triviális.

Másodszor: Miért erkölcstelen, ha valaki a barátjánál alszik?

Ha minden héten másnál, akkor igen, erkölcstelen, és teljes joggal el lehet ítélni.

2013. aug. 14. 18:37
 10/94 anonim ***** válasza:
90%
Saját tapasztalat, ez nincs így :) A férjemmel való kapcsolatom (ami felnőtt fejjel kezdődött, igaz, még az egyetemen) teljesen más volt. Vele költöztem össze először, első közös karácsony stb, rengeteg olyan dolog van, ami új, ezért mondom, hogy az ott alvás túl van dimenzionálva. Ezzel az erővel a barátnőknél sem szabadna ott aludnia egy tininek, pedig milyen jók az ilyen pizsipartik :)
2013. aug. 14. 18:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!