Van egy fiú, akibe kezdek belezúgni. De talán nem kéne! (? )
Lehet kicsit hosszú lesz :D
Na szóval egy gimis lány vagyok,és a gimiben van egy fiú,aki szerelmes egy szobatársamba,de a szobatársamat teljesen hidegen hagyja. Persze mi próbáltuk rábeszélni,hogy adjon egy esélyt a fiúnak, a fiúnak meg mondogattuk,hogy ne adja fel.Ő azt mondta nem fogja fel adni,még a maradék 1,5 évig,ameddig ebbe a suliba járunk. De kb. 1 hónapja,elmentünk egy hétvégére versenyre,ahol ő és én is ott voltunk.És a buszba hülyéskedtünk,meg mivel (szerinte) tartoztam neki egy puszival,és nem akartam megadni,"elakarta lopni",tehát majdnem megcsókolt,csak nem hagytam.Meg egész hétvégén nagyon elvoltunk. Gondoltam vissza megyünk a suliba,és minden a régi lesz.De nem.Minden szüneten beszélgetünk,bejön hozzám az osztályba megölel,ilyesmi :)És nem olyan régen,majdnem megcsókolt..kb. 1 cm-re volt a szája a számtól,és végül csak megpuszilt,mert elfordultam :D (hát...még sosem csókolóztam :S) Most csütörtök óta szünetünk van,azóta is minden nap sokat beszélünk,már webcamoztunk is,és olyan szépeket ír :$ Persze beszéltünk már a szobatársamról...elmondta hogy még szereti,de jól érzi magát velem,és még nem felejtette el a lányt,és ez már neki is sok,de ez nem jelenti azt,hogy nem is is fogja elfelejteni,és elmondta hogy nem akar hülyíteni,meg szerinte ez nem helyes,hogy engem ölelget,közbe mást szeret,és nem akar bántani :(( De én most teljesen úgy vagyok vele,hogy próbálom élvezni,majd jön aminek jönnie kell,és talán majd egyszer elfelejti a szobatársamat :) Igen,kicsit kezdek belezúgni...lehet nem kéne? Mit csináljak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!