Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Van egy fiú, akibe kezdek...

:) :) :) kérdése:

Van egy fiú, akibe kezdek belezúgni. De talán nem kéne! (? )

Figyelt kérdés

Lehet kicsit hosszú lesz :D

Na szóval egy gimis lány vagyok,és a gimiben van egy fiú,aki szerelmes egy szobatársamba,de a szobatársamat teljesen hidegen hagyja. Persze mi próbáltuk rábeszélni,hogy adjon egy esélyt a fiúnak, a fiúnak meg mondogattuk,hogy ne adja fel.Ő azt mondta nem fogja fel adni,még a maradék 1,5 évig,ameddig ebbe a suliba járunk. De kb. 1 hónapja,elmentünk egy hétvégére versenyre,ahol ő és én is ott voltunk.És a buszba hülyéskedtünk,meg mivel (szerinte) tartoztam neki egy puszival,és nem akartam megadni,"elakarta lopni",tehát majdnem megcsókolt,csak nem hagytam.Meg egész hétvégén nagyon elvoltunk. Gondoltam vissza megyünk a suliba,és minden a régi lesz.De nem.Minden szüneten beszélgetünk,bejön hozzám az osztályba megölel,ilyesmi :)És nem olyan régen,majdnem megcsókolt..kb. 1 cm-re volt a szája a számtól,és végül csak megpuszilt,mert elfordultam :D (hát...még sosem csókolóztam :S) Most csütörtök óta szünetünk van,azóta is minden nap sokat beszélünk,már webcamoztunk is,és olyan szépeket ír :$ Persze beszéltünk már a szobatársamról...elmondta hogy még szereti,de jól érzi magát velem,és még nem felejtette el a lányt,és ez már neki is sok,de ez nem jelenti azt,hogy nem is is fogja elfelejteni,és elmondta hogy nem akar hülyíteni,meg szerinte ez nem helyes,hogy engem ölelget,közbe mást szeret,és nem akar bántani :(( De én most teljesen úgy vagyok vele,hogy próbálom élvezni,majd jön aminek jönnie kell,és talán majd egyszer elfelejti a szobatársamat :) Igen,kicsit kezdek belezúgni...lehet nem kéne? Mit csináljak?

2013. ápr. 3. 11:17
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem te se add fel :) Engedd,hogy megcsókoljon :D és majd kiderül mi lesz. Sok szerencsét :)) 13/L
2013. ápr. 3. 16:46
 2/10 A kérdező kommentje:
oké,megpróbálom :) csak néha kicsit nehéz ://
2013. ápr. 3. 19:31
 3/10 anonim ***** válasza:
Téged ölelget meg csókolgatna miközben mást szeret? Szerintem ezt tisztázd le vele hogy kit akar.Szerintem ez így jó ,de csak rajtad áll :)
2013. ápr. 3. 20:05
 4/10 A kérdező kommentje:
Letisztáztuk..tudom,hogy még nem felejtette el a szobatársamat.Hát remélem is,hogy jó lesz :)
2013. ápr. 3. 20:39
 5/10 A kérdező kommentje:
Valószinüleg még mindig akarja a szobatársamat,de tudja,hogy semmi esélye és már feladta.És most ő is próbálja jól érezni magát velem :)
2013. ápr. 3. 20:40
 6/10 anonim ***** válasza:
valahol olvastam egy idézetet már nem emlékszem rá h hol de nagyon igaz :DD ha egyszerre két embert szeretsz válaszd a másodikat mert ha igazán szeretted volna az elsőt akkor nem szerettél volna bele a másodikba :)) Csak így tovább és sok sikert kívánok !! 17/F
2013. ápr. 6. 14:03
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszi,aranyos vagy :) De ő nem szeretett belém,szal azért ez nem ugyanaz ://
2013. ápr. 6. 15:59
 8/10 anonim ***** válasza:
honnan tudod ? :D csak nem azt mondta h nem én nem vagyok beléd szerelmes am megjegyzem a szerelem mindig a kapcsolat közben alakul ki... :) addig csak nagyon de nagyon kedveled
2013. ápr. 6. 17:48
 9/10 A kérdező kommentje:
mert még mindig a másik lányt szereti :S és beszéltünk róla,hogy azért volt az hogy "nem tudott" megcsókolni,hogy nem tudna járni velem(már ha én igent mondanék)... nagyon-nagyon bonyolult,nem tudom teljesen átadni a történetet,de azért várom a javaslatokat,és köszönöm a segitséget :)
2013. ápr. 6. 18:55
 10/10 A kérdező kommentje:
Oké,hogy a kapcsolat közben alakul ki...de ugy is kialakulhat,hogy közbe még mindig egy másik lányba szerelmes?hogy tudna belém zugni?
2013. ápr. 6. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!