Szülők, hogy reagálnátok, ha a lányotok cuccai között ezt találnátok?
-fekete,csipkés tanga,
-fekete fűző
-kulccsal lezárt kis doboz
-egy csomó falatnyi bugyi?
Ha eddig normális alsóneműi voltak. Egy hónapja van barátja. Lehet neki készül? Mit tegyek? Mi van vajon a dobozban???
16,5éves lány,és 18,5éves barátja van!
meg mostanában egy csomó sminkcuccot vett a lányom,és festeni akarja a haját
Kedves Anyuka!
Csipkés tangákat hordok pedig nincs barátom.
Fehérneműként hordok melltartos fűzőket.
Sminkelek. Van műkormom(magamnak csinálom hobbiból )
most épp mandula alaku francia.
Gimnáziumba járok 4,5 az átlagom. Tavasszal teszek középfokú
nyelvvizsgát angolból. Bennevagyok egy eu s projektek -ben és lengyelországban fogok angolul élőadást tartani a magyar iskolarendszerről. Ja és van informatikából ECDL vizsgám
Tehát a szexy fehérnemű még nem olyan szörnyű. dolog .
Amúgy meg ha lehet ne turkalj a lányos cuccai között .
15,5 /L
Jesszus... ennyi magánélete sem lehet szerencsétlennek, hogy ellenőrzöd milyen bugyit hord? :-o
tinédzser az Isten szerelmére, nemsokára felnőtt (1,5 év).
mit tegyél? hagyd békén.
30N
"meg ki tudja mit csinál " ...valósznű ugyanazt mint a többi tini. pettingel. vagy szexel.
elhiszem hogy aggódsz, de ... pont annyi idős már, hogy vannak dolgai, amik egyszerűen már nem tartoznak rád. a magánélete egyes részletei például.
ha felelősségteljesen nevelted és nyílt a kapcsolatotok úgysem csinál hülyeséget, pl óvszert fognak használni, ha tudja hogy bízhat benned mert olyan a viszonyotok akkor hozzád fog fordulni ha baj van (pl kiszakadt a koton).
legyél türelmes és ne turkálj...az én szüleim soha nem turkáltak nálam.
ez nem az a kor amikor veled fogja ezeket megbeszélni, a szexuális életét biztos nem max ha fog.gátló kell neki vagy kérdése van. talán. de inkább a vele egykorúakkal.
(anyum nagyon nyílt de én sem akarok tudni az ő szexuális életéről vááá...mégiscsak az anyám nem a tesóm vagy a barátnőm)
Látom okkal van bezárva a kis doboz. Azért föl ne feszítsd...
Nem kéne kutatnod utána, ez az ő magánélete, semmi közöd hozzá. Gondolom te sem tennéd közszemlére a falatnyi csipkebugyid vagy más egyebet. A szexuális életes csak a lányodra és a barátjára tartozik.
Ha szeretnéd hogy őszintébb legyen, először is fejezd be a kutakodást. Aztán kérj bocsánatot hogy eddig kutattál, és mondd meg, hogy mennyire elszomorít hogy így kihagy az életéből. Ezek után hátha jobban beavat, bár a bizalmát már eljátszottat a kutatással.
De azért vannak határok nálam is. Naplóját is megtaláltam vagy két éve,és nem olvastam bele. Nehéz volt megállni,de nem tettem.
Reggelinél megkérdeztem hogy áll a barátjával,és az a lényeg,hogy bevallotta,hogy csókolóztak. Meg szólni fog elvileg,ha más is történt.
A 15,5 éves lánynak üzenem,hogy ha magadnak építed a kormod,akkor nem gombásodik be? vagy értesz hozzá?
Egyébként tudom,hogy nem csak akkor hord ilyet az ember,ha kapcsolata van.
De azért gyanúra ad okot,hogy most kezdett el ilyet venni,amikor barátja van.
Mellesleg ő is jó tanuló,általánosban kitűnő volt,most pedig tavaly 4,1 volt, de most a félévre már 6 tantárgybol javított,és kettőből rontott. Büszke vagyok rá. De nekem kicsit sok,hogy minek kell festeni pl a szemoldoket?
Szerintem az már nagyon jó, ha szíven találtak az itt elhangzottak. A fejlődés legfontosabb pillanata, amikor felismerjük a hibánkat. Ez Nálad megtörtént, tehát csak jobb lehet mostantól.
Arra gondoltam itt, kávézás közben, hogy ajánld fel neki, hogy ha filmet szeretnének nézni, vagy épp nincs kedvük sétálni a barátjával, menjenek haza hozzátok, és ígérd meg, hogy nem fogod zavarni őket. Még ha nem is viszi haza még, de szerintem ez jól fog esni neki, ha látja, hogy barát kérdésben ennyire jó fej is tudsz lenni.
Ha elfogadja, és hazamennek, akkor legyél Te a legjobb fej anyuka, örülj vele együtt a barátjának. Ne tökölj sokat az ismerkedéssel, mert ők úgy is el szeretnének vonulni. Amikor meg elmegy a srác, csajosan jegyezd meg, hogy szimpatikus a gyerek.
Mondok egy példát. A barátomnak fogalma sem volt, hogyan kezelik majd otthon, ha hazaviszi a barátnőjét. Egyszer ott aludt a lány. Reggel finom kopogás volt az ajtón, a srác kinyitja, az anyukája pedig egy tálcán reggelit nyújtott be az ajtón, és mondta, hogy jó étvágyat.:) Apróság, de ott és akkor nagy jelentőséggel bírt. És nem volt kérdés, hogy az új barátnőket napokon belül megismerik, mert szívesen és örömmel jártak haza.:)
Komolyan, nagyon drukkolok Nektek! :)
"Bevallotta,hogy csókolózott"-már megint a szavakkal van a gond. Nem kell bevallania(nem embert ölt),hanem boldogan kéne újságolnia:"anya,képzeld megcsókolt,jajj annyira boldog vagyok...,stb"
Na de mind1,megígérem többet nem írok ebbe a kérdésbe :-))
Még egy utolsó kérdés:Te mivel foglalkozol?
No,kitartást(a lányodnak),sok sikert!Szia!
Szerintem kedves anyuka, inkább örülj, hogy még csak most kezdi... Én pultosként dolgoztam, ahol hallottam érdekes történeteket. Volt egy kislány, aki 10 éves volt, és a 9 éves osztálytársa megakarta dugni, de nem engedte neki, a barátnője viszont megengedte és többen nézték ezt az ISKOLÁBAN A WC-ben! És ezt a kislány mesélte el az apukájának, és fogalma sem volt róla, hogy mi történt!
Hozzáteszem, az én anyám is ilyen agresszívan akart tudni mindent rólam. Kutakodott, persze tagadta... nyomozgatott, még a WC-re se mehettem anélkül, hogy meg ne kérdezné, hogy hova megyek, mit csinálok. Ha találkoztam valakivel, akkor hol dolgozik az anyja meg stb kérdésekkel bombázott. Bevallom már 15 évesen úgy húztam el otthonról, hogy egy szót se szóltam, mert annyira idegesített, pedig semmi rosszat nem csináltam. A bizalmatlanságom addig fajult, hogy 22 évesen, kb. két héttel a gép indulása előtt jelentettem be, hogy elköltözök külföldre. Úgyhogy hagyd meg neki a privát szféráját, és tök mindegy, hogy mi van a dobozkájában. Lehet, hogy csak egy szerelmes levél, vagy iskolai levelezés, esetleg kis apró ajándék, amit a barátjától kap, és féltve őriz. Nem kell mindig a legrosszabbra gondolni! Ha valamit úgy akarna eldugni, hogy ne találd meg, mert bajba kerülne miatta, azt nem fogod megtalálni amúgyse.
15,5 éves lány vagyok
Még. Egyszer sem gombásadott be a kormom.
Netről rengeteg tananyagot. szedem le úgy tanultam.
Előbb sablonon és műüljön gyakorvoltam.
Rendesen előkészítem bojhozom a kormom prep primer és eddig minden rendbe volt. Suliban nem szólnak érte , tesiből felmentett vagyok, egy terdbetegseg miatt. Viszont gyógytornazom.és azt lehet vele rendesen csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!