Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 15 évesen univ pécs szilveszte...

15 évesen univ pécs szilveszterkor beengednek?

Figyelt kérdés
2012. dec. 27. 13:14
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
58%
remélem nem,egy 15 éves gyerek ne járjon buliba
2012. dec. 27. 15:07
 2/19 anonim ***** válasza:
64%

Kedves első! A Kérdező nyílvánvalóan nem a te véleményedre volt kíváncsi, hanem, hogy a címben szereplő szórakozóhelyre mehet-e 15 évesen. Komolyan ennyire sok itt az idióta?

Kérdező: Sajnos nem tudom a választ, annyit tudok, h hivatalosan szinte sehova nem engednek be 16 alatt, de a legtöbb szórakozóhely ezt magasról lesz@rja. Engem 14 évesen beengedtek Bridge-be (Győr). Szóval nagyon változó. "Szaglássz" a környéken, kérdezz olyanokat akik szoktak oda járni/környékbeliek.

2012. dec. 27. 19:22
 3/19 anonim ***** válasza:
40%

Kedves második!

Ne szóld le az első válaszolót,mondván ennyi idiótát... Mert több esze van,mint neked és bár nem ismerlek ide látom.. 15 éves vagyok mégis van több eszem annál, hogy bulizni járjak, sőt nem is tervezem a további évekre sem. Szilveszterkor egy 14, 15 éves gyerek maradjon csak otthon, mit nekünk ilyenkor még bulizni??

Az ilyen szórakozóhelyeknek meg nagyban el kéne süllyedniük,ekkora nagy szánalmat,hogy kiskorúakat beengednek -.-

Szóval azt hiszem nem kell az első válaszolót kiosztani egy magadfajtának..

15\l

2012. dec. 28. 13:42
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Harmadik! Köszönöm,te tényleg egy értelmes 15 éves vagy,ne foglalkozz a másodikkal,ezzel az észjárással nem sokra megy az életben,14-15 évesen már bulizik iszik..Szerintem egy 15 éves maradjon otthon vagy menjen el a barátaihoz bulizni,úgy hogy van szülői felügyelet és nem ihatnak fél pohár pezsgőnél többet,társasoznak,táncolnak,filmeznek stb. Érettségi után lesz még rengeteg idő bulizni rendes bulikban,nem 14-15 éves gyerekként kell.Örülök,hogy vannak még értelmes normális gondolkodású 14-15 évesek,mint pl a második válaszoló!

első válaszoló voltam)

2012. dec. 28. 14:28
 5/19 anonim ***** válasza:
Köszönöm!! :D
2012. dec. 28. 15:59
 6/19 anonim válasza:
14 vagyok simán beengednek de ha mégis kérnének személyit akkor kérd el haverodét.
2012. dec. 29. 20:15
 7/19 anonim válasza:
Am ezeknek az "értelmesen gondolkodóknak" üzenem h ezt később megbánják és ha azért nem mész mert nincsenek ilyesmi haverjaid akkor menny el egy buliba és szerezz párat! Ne otthon unatkozz főleg szilveszterkor. Ilyesmit csak 14-20on éves korig lehet csinálni és ennyi idősen még rengeteg szabadideje van az embernek, később egyetem, munka stb... Szóval cspj oda, érezd jól magad, igyál is nyugottan!
2012. dec. 29. 20:22
 8/19 anonim ***** válasza:

Üzenem az utolsónak!

Te fogod megbánni nagyon,persze csak ha értelmes vagy, felnőttkorodban ha ezt teszed.

De persze úgysem lehet az ilyenekre hatni, mert követik a másikat.. hát gratulálok. Csak mert ciki ha nem , és húú de menő leszek,meg élvezzem ki az életet. Fantörpikus gondolatok.. Az életet ki lehet élvezni másképp is,mintsem 15 évesen részegre inni magad egy felnőtteknek való helyen és agyon toszatni magad ennyi idősen. Csak,mert miért ne én fiatal vagyok és ez nekem kijár mi?

És miattatok szánakozom, illetve szégyenkezem.Miattatok vagyok lealacsonyítva a többség szemében és miattatok vagyok betitulálva olyannak amilyennek.. Pontosítva vagyunk egy páran.. -.-

Harmadik válaszoló voltam..

2012. dec. 29. 20:46
 9/19 anonim válasza:

1.-fiú vagyok szal remélem nem tosznak meg :D

2.minden irónikusnak szánt megjegyzésed igaz :D

3.abban igazad van h nem csak így lehet szórakozni, és nem kell részegre inni magad DE pár sör belefér és azért nem gond ha a haverokkal töltöd az időd nagy részét (épp most is sörözésből jövök)szal nem kell hardcore partyzni meg betépve dugni de azért mindent érdemes kipróbálni egyszer ;)

2012. dec. 29. 22:13
 10/19 anonim válasza:
Am ezt a Fantörpikus beszőlás így kicsit gáz :) ja és attól még hogy tudsz beszélni és nem bulizol nem leszel okos. előző voltam
2012. dec. 29. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!