Mi van a Szüleimmel? Lehet valami nevelési problémájuk van vagy mi?
anya és apa olyan alapvető dolgokat nem enged meg ami más gyereknek alapból megengednek (legalábbis itt Rákoscsabán)
Pl.: meghatárrozzás hogy egy nap mennyi játszhatok az XBOX 360-amon
nem engedik az akció játékokat mert félnek hogy olyan gyilkos leszek aki a játékoktól beőrül és egy fél várost kinyír (ténlyeg hajmeresztőnek hangzik de így van)
a zsebpénzemet nem költhetem arra amire szeretném
nem mehetek el a háztól csak 3 utcára
nem mehetek egyedül iskolába és az osztálytársaim kiröhögnek hogy még mindig anya hoz visz
olyan ruhát kell felvegyek ami nekik tetszik
olyan hajam lehet ami nekik tetszik
SEGÍTSETEK MERT MÁR NEM BÍROM SOKÁIG IDEGEKKEL !!!!!!!!!!!
13/F
próbáltam beszélni velük de nem
egyszerűen mintha szarnának a fejemre
mindig felvetem hogy más gyerek miért igy meg ugy
apám ennyit szól hogy leszarom a másik gyereket
ezt hosszú így elmondani
3 féle pszihológushoz járatnak anyámék hogy leszoktassanak az xbox-ozásról
ugyanugy a számítógépről
hiába mondom nekik hogy én a számítógéppel akararok dolgozni kitanulni és abból majd megélni nem engedik 2 és fél óránál 1 percel se tovább
Fúúúúúúúúúúú ez nagyon durva! Én szerencséra saját tapasztalatot nem tudok írni, mert nekem a legtöbb dolgot megengedték a szüleim persze mértékkel, de mindig megbíztak bnnem. Persze ezt ki is kellett érdemelnem. Jók a tanulmányi eredményeid? Segítesz otthon? Valami oka csak lehet, hogy ennyire szigorúak. Persza az is érthető, hogy féltenek, de ez már azért egy kicsit túlzás. Jó, hogy nem ellenőrzik, hogy milyen oldalakat nézel a neten!
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!