Szülők! Mit szólnátok ahhoz, hogyha a 15 éves lányotok bejelentené, hogy barátja van? Kamaszok! Nektek hogy reagáltak szüleitek?
Korainak tartanátok vagy engednétek?
Egyáltalán mit reagálnátok?
A tovabbi következmenyekröl: Ezutan jo ideig senkit sem mutattam be. Mert kezfogos-ölelkezös kapcsolatot enelkül is fel lehet tartani, plane olyan szülök mellett, mint az enyemek, akik nem a gyerekeikkel, hanem a sajat problemaikkal voltak inkabb elfoglalva. Akit emlitettem, 23 evesen bemutattam, de az ismetelt rossz tapasztalatok miatt nem sokszor volt nalunk, es övele is ereztettek, hogy nem kivanatos. Meg egy baratomat is, hasonloan viselkedtek vele is, ezzel lezarult a sor. Majd 29 evesen alberletbe mentem, es ott lakva ismertem meg a ferjemet. Eletkorom szerint nem, de ahol az önbizalmam tartott, lehet, hogy kicsit korai volt, mert ennek megfelelö tarsat valasztottam. Most csinalom, amit akkor vallaltam, akkor igy döntöttem. (Jo ember, es amugy hatalmas elörelepes volt mar az addigi eletemhez kepest is.)
Kb 23-25 eves koromig "hozzam valo" baratom nem is nagyon volt, egyetemista meg egyaltalan nem. (A ferjem amugy szakmunkas, en diplomas.) Minden kapcsolatomban nekem volt magasabb vegzettsegem, nekem volt elöbb (a sajat munkambol) autom, addig nem is volt olyan baratom, akinek autoja lett volna - tehat elegge alulertekeltem magam. Az egyetemista utan szinte csak "szakadt fazonok", 8 altalanos vegzettsegüek...stb, egyszerüen nem is ugy tekintettem rajuk, mint "baratra", "tarsra", akit keresek, hiszen nekem ilyen nem lehet, az volt bennem. Inkabb, mint hasonlo lelkületü, hiteelhagyott tarsakra. Ja, es testi kapcsolat - eszembe se jutott velük. :)
Kb 25 eves koromtol jartam es jarok egy Segitöhöz, terapia-fele, Bach viragcseppekek es hasonlo lagy modon tudtam egy kicsit jobb iranyba terelgetni az önbizalmamat. Igy 10-15 ev utan ezeknek van eszrevehetö hatasa is.
17.20
Oh utolsó minden tiszteletem a Tiéd :'(
Lehet én vagyok hisztis, de idegbajt kaptam volna a helyedben. Főleg a húgod kivételezése miatt. Mi az hogy neki lehetett???? :@ :@
Komolyan, jó hogy bírtad. Egyébként milyen a kapcsolatod most az anyukáddal?
A kérdésre: 15 vagyok, nem volt még fiúm. Ha lenne, talán megengednék, attól függ KI LENNE.
Nem attól értékes egy ember,hogy milyen végzettsége van,vagy van-e autója.Nem bántásképp,a többi oké,de ez nagyon nem.
Kérdező!:) Te most fogod elmondani? Remélem a szüleid felmérik a helyzetet,hogy jobb ha engedik,mintsem hogy majd netán titokban folytasd...Sok sikert!:)
6.os az ilyen lányok nem olyanok mint hinnéd.
Például anyám gimi osztálytársa...kitünő tanuló, látszólag anya pici lánya, valójában a tanárokat és a szüleit kivéve mindenki tudta, hogy nem szent. nem ihatott, nem mehetett át barátnőkhöz este 6 után, nem beszélhetett fiúkkal, nem lehetett velük kettesben, nem bulizhatott, nem sminkelhetett., stb.
na ez a lány(kitt) reggelente suliba sminkelt, átöltözött, a fiúknak majd kiesett a szeme. De a tanárokkal nagyon normális volt, mindig 5öst kapott, szal kitűnő volt. De amiket a folyosón csinált.
Cigizett, minden pénteken bulizott, hol megszökött, hol hazudot valamit.
Délután lent lógott a legmenőbb arcokkal lógott.Anyjának olyanokat mondott, hogy esti tanulócsoportba, hittanra, meg mindenféle különórákra jár.Mindig volt pasija, ahogy bekerült a gimibe, egyből megrohamozták a fiuk, mert hát elég szép lány volt, meg persze tudta, mikor mit kell csinélni. Nem sokáig maradt szűz. Az anyja semmit se tudott az egészről, a szülőin mindig el voltak ájulva attól, hogy milysen okos, ártatlan kislány. Az anyja még meg sem dicsérte ilyenkor, mert mindent tiltott neki, telefonja is titokban volt.
Aztán a 18.dik születsénapján bejelentette, hogy odaköltözik az ép aktuális pasijához. Beszámolt mindenről az anyájank, a sok hazudozásról, a stílusárol, a dolgairól. Ki volt akadva persze a muterja, ki is odbta otthonról. Ezután Kitti otthagyta az iskolát, és pincérként kezdett dolgozni, közbe teherbe esett. De a pasi nem akarta a gyereket, Kitti dobta, és anyámhoz költözött, mert akkorra nagy barátnők lettek.A kisbabát persze elvetette. Sajnos rájött, hogy kár volt kimaradni a suliból, de már nem mert visszamenni. Az anyjával megszakított minden kapcsolatot. eltelt így egy fél év, végül visszament a suliba, mert leakart érettségizni, meg letette a felsőfokút angolból, a középfokút franciából. Persze ez idő alatt rengeteg pasija volt, sokat járt bulizni, ivott is eleget, de a pénzhiány miatta a cigiől leszokott, meg valahogy mindig tudta, hol a határ, nem vesztett el mindent egy bulin. Az érettségi után nem ment egyetemre, pedig kitúűnő volt, bárhova felvették volna. Megpáylyázta a Zöld-kártyát, szerencsére sikerült neki, és kiment New Yorkba pincérkedni,. Ott végül egy év után beiratkozott egy egyetemre, és most egy divat-cég marketingese. Férje nincs de nagyon komoly, 5 éve tartó kapcsolata van, most 36 éves, élvezi azu életet, elég sokat keres. Pár éve az anyja megkereste, bocsánatot kért mindenért, de a kapcsolatuk már nem a régi :D
ennyi lenne 14 L
6-os, ne csodálkozz, ha egyszer megtudod, hogy a lányod mégsem akkora szent. Vagy ha esetleg egyetemre kerül, akkor kezdi kiélni magát. Ez tényleg spártai szigor, nem kitűnő nevelés.
Kérdező: volt pár barátom (összesen 4), de csak kettőről tudtak, és egy komolyabbat mutattam be (már szétmentünk), de nem volt bajuk azzal, hogy van valakim, mert tudják, hogy csak olyanba megyek bele, amit én is akarok és nem fog senki rám kényszeríteni semmit.
16/L
OFF
12.-nek
Köszi a reszvetet. Nem reszletezem, mert nincs ertelme. Idövel az ember megtanulja, hogy nem a masik reakciojatol függenek az ertekei, igy mar kevesbe zavar, es raadasul mas együttlakni es a mindennapi attrocitasok, es mas tavolabb, külön csalad. Csak a kerdes miatt gondoltam, hogy megosztom.
11.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!